ΠΑΟΚ: «Ψηφίστε τον MVP του Αυγούστου»

ΠΑΟΚ: «Ψηφίστε τον MVP του Αυγούστου»

Τον πολυτιμότερο παίκτη του μήνα που πέρασε καλούνται να αναδείξουν οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου»

Η έναρξη της σεζόν δίνει και το έναυσμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να αναδεικνύουν, όπως και τη χρονιά που πέρασε, τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα που ευτυχώς δεν κόστισε ήταν ο απολογισμός του ΠΑΟΚ για τον Αύγουστο. Ο Δικέφαλος παρά την κακή αρχή με Ζίμπρου και Καλλονή, έδειξε χαρακτήρα και στα πρώτα πραγματικά δύσκολα τεστ έδειξε πως έχει δυνατότητες κι απλώς χρειάζεται χρόνο για να δέσει και να βρει ρυθμό μια εντελώς καινούρια ομάδα.

Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες. Υποψήφιος είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεκίνησε… φορτσάτος τη σεζόν πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε τρεις αγώνες. Ο Κλάους βοήθησε σημαντικά τόσο στον ανασταλτικό τομέα με το συνεχές πρέσινγκ του στους αντίπαλους επιθετικούς, όσο και δημιουργικά αφού στον επαναληπτικό με την Ζίμπρου για μεγάλο διάστημα αγωνίστηκε κυρίως ως επιθετικός μέσος πίσω από τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο δεύτερος υποψήφιος. Με όπλο του την μεγάλη ποδοσφαιρική αντίληψη που του επιτρέπει να είναι μέσα στις περισσότερες φάσεις ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη αρχίσει να καταθέτει τα πρώτα δείγματα γραφής στην Ελλάδα  με δύο συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα που συνδυάστηκαν με ισάριθμα γκολ και μία ασίστ.

Άλλα δύο γκολ σημείωσε και ο τρίτος υποψήφιος για το βραβείο του παίκτη του μήνα, ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πέρα από τα γκολ του κόντρα σε Ζίμπρου και Πλατανιά, έστρωσε το γκολ του Περέιρα κόντρα στην Καλλονή και του Σκόνδρα με εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά.

Ένα γκολ που ήταν το πρώτο του Γιάννη Σκόνδρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αμυντικός, επίσης, υποψήφιος MVP, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Δικέφαλο αγωνιζόμενος τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως δεξί μπακ που είναι η φυσική του θέση.

Την πεντάδα των υποψήφιων MVP Αυγούστου κλείνει ο Ράζβαν Ρατς. Ένας διεθνώς αναγνωρισμένος για την αξία του αριστερός μπακ που ήρθε να καλύψει το κενό του MVPτης σεζόν 2013-14 για τον ΠΑΟΚ, του Λίνο. Ο Ρουμάνος είναι διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής, μα οι ως τώρα εμφανίσεις του και η συμμετοχή του στην ανάπτυξη της ομάδας,  τον καθιστούν ένα από τα βαρόμετρα για την εικόνα του Δικεφάλου.  Μετράει ήδη δύο ασίστ, ενώ ακόμα δύο γκολ έχουν ξεκινήσει από δική του προσπάθεια.

Ψηφίστε τον MVP του Αυγούστου
Στέφανος Αθανασιάδης
Φακούντο Περέιρα
Ρόμπερτ Μακ
Γιάννης ΣΚόνδρας
Ράζβαν Ρατς».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved