Μέντες: «Μπορεί την πρόκριση ο Παναθηναϊκός» (video)

Μέντες: «Μπορεί την πρόκριση ο Παναθηναϊκός» (video)

Ο Νταβίντ Μέντες υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αλλά και να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που βοήθησε να καταφέρει το «τριφύλλι» μια επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Νταβίντ Μέντες στα τελευταία λεπτά του ματς με τους «κυανερύθρους» έπαιξε ως επιθετικός για να βοηθήσει την ομάδα να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, και τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχει. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος, επεσήμανε ωστόσο πως η ομάδα πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κι αυτό ήταν που της έδωσε τη νίκη.

Όσο για τη συνέχεια, που περιλαμβάνει και τα παιχνίδια για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο Μέντες εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ο άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του έχει πιθανότητες να προκριθεί, αν παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα πρώτα ματς της χρονιάς. Επίσης, γνωρίζοντας καλά την Αϊντχόφεν είπε πως πρόκειται για μια νεανική ομάδα, η οποία ναι μεν είναι άπειρη αλλά παραμένει επικίνδυνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μέντες:

Ποιο ήταν το κλειδί της ανατροπής για τον Παναθηναϊκό;

«Δεν υπήρχε κλειδί. Ήταν όλα ή τίποτα. Στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε άσχημα για εμάς, γιατί δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Είχαμε ευκαιρίες να τα καταφέρουμε νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε κι αυτό μπορούσε να μας κοστίσει. Το θετικό είναι πως παλέψαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε σαν ομάδα».

Τι φταίει και ο Παναθηναϊκός «πετάει» διαρκώς ημίχρονα, όπως σήμερα;

«Πράγματι, δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε στον αγώνα όπως έπρεπε. Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια».

Στο τέλος του αγώνα σε είδαμε ως επιθετικό. Το έχεις ξανακάνει στην καριέρα σου;

«Είχε τύχει να παίξω μερικές φορές και στο παρελθόν σαν επιθετικός. Έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε και να παλέψουμε στα λεπτά που απέμεναν για το 2-1. Ο προπονητής έδωσε την οδηγία κι εγώ βοήθησα όπως μπορούσα, για να καταφέρουμε την ανατροπή».

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για την κλήρωση στο Europa League;

«Είναι μια καλή κλήρωση, είναι πιθανό να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα όπως είναι η Αϊντχόφεν. Για την Εστορίλ δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά είναι μια ομάδα από την Πορτογαλία και θα είναι επικίνδυνη, ενώ η Ντιναμό Μόσχας είναι μια πλούσια ομάδα και σίγουρα θα έχει δύναμη. Πιστεύω πάντως πως μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Η γνώμη σου για την Αϊντχόφεν;

«Η PSVείναι μια νέα ομάδα, ίσως λίγο ανώριμη ακόμα, αλλά έχει δείξει πως είναι αρκετά δυνατά και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος».

Έχεις γνωστούς εκεί; Μίλησες με κανέναν από την ομάδα;

«Έχω μερικούς φίλους εκεί, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον αγώνα αλλά σίγουρα θα με περιμένουν. Θα είναι πολύ ωραία στην Ολλανδία, περιμένω κι εγώ να πάμε εκεί για το παιχνίδι αυτό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νταβίντ Μέντες:

Μέντες: «Μπορεί την πρόκριση ο Παναθηναϊκός» (video)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved