Σίλντενφελντ: «Να παίζουμε καλύτερα»

Σίλντενφελντ: «Να παίζουμε καλύτερα»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί και να παίξει πολύ καλύτερα από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα, έτσι ώστε να έχει καλή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League – Τι είπε για τη Ντιναμό Μόσχας

Ήταν από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο κι ένας από τους έμπειρους παίκτες που βοήθησαν στο να μην πανικοβληθεί και να ανατρέψει το ματς με τους «κυανέρυθρους». Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στάθηκε στο πείσμα που έβγαλε το «τριφύλλι» κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως, επεσήμανε πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί αρκετά ενόψει της συνέχειας.

Μάλιστα, ο Κροάτης αμυντικός αναφέρθηκε και στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας που ακολουθούν και στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, που θα φέρει το «τριφύλλι» αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του, Ντιναμό Μόσχας. Όπως είπε ο Σίλντενφελντ, οι Ρώσοι είναι πολύ δυνατή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα και να ξεκινήσει θετικά την ευρωπαϊκή του πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για να πούμε την αλήθεια. Έπαιξαν πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Αλλά εμείς καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Συνήθως όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές και από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις πόντους είμαστε χαρούμενοι».

Τι βρήκε ο Παναθηναϊκός στα τελευταία δέκα λεπτά που δεν είχε στο υπόλοιπο παιχνίδι;

«Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που παίζει μαζική άμυνα άλλα και πάλι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε αλλά δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε. Βάλαμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Ύστερα τα παίξαμε όλα ή τίποτα και ευτυχώς η τύχη ήταν με το μέρος μας και πήραμε την νίκη».

Ο Παναθηναϊκός πέταξε και πάλι ένα ημίχρονο τι συνέβη; Υπήρχε κούραση από το ματς της Πέμπτης;

«Παίζει και αυτό ένα ρόλο. Κάποιοι παίκτες έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα και αυτό δεν είναι εύκολο. Και ίσως δεν μπορείς να δώσεις ότι έχεις. Μετά το πρώτο ημίχρονο καταλάβαμε ότι δεν έχουμε παίξει καλά και ότι έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοση μας και αυτό κάναμε. Βάλαμε και λίγο περισσότερο ρίσκο στο παιχνίδι μας και στο τέλος όλα πήγαν θετικά για εμάς».

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πλέον τους αντιπάλους του στο Europa League. Ποια είναι η άποψη σου για την κλήρωση;

«Είναι δύσκολη. Θα βρούμε καλούς αντιπάλους απέναντι μας. Αυτό το στυλ του Ισπανό-πορτογαλικού ποδοσφαίρου είναι πάντα καλές ομάδες. Μετά έχουμε την Ντιναμό Μόσχας της οποίας το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο κανείς δεν ξέρει που φτάνει. Διαθέτει καλούς παίκτες με εμπειρία σε καλές ομάδες. Και για το τέλος έχουμε μια ολλανδική ομάδα που έχει ποιότητα. Είναι δύσκολος όμιλος αλλά όλα είναι πιθανά και να περάσουμε και όχι. Θα πρέπει βέβαια να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε καλύτερα από ότι κάναμε σήμερα».

Το ματς με την Ντιναμό θα είναι ιδιαίτερο για σένα γιατί πρόκειται για την πρώην ομάδα σου. Ξέρεις επίσης και τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσεις εκεί;

«Ναι τους γνωρίζω καλά. Ξέρω το στυλ με το οποίο αγωνίζονται. Γνωρίζω τους παίκτες που θα αντιμετωπίσω και εγώ και οι συμπαίκτες μου και ίσως μπορέσω να τους βοηθήσω για να τους αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι στιγμή με στιγμή δεν μπορείς να κανείς προβλέψεις για κάθε περίπτωση. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε κάποιους πόντους και να δούμε τι θα γίνει».

Ο κ. Αναστάσιου σε έχει ρωτήσει για την Ντιναμό ή όχι ακόμα;

«Όχι ακόμα δεν έχουμε μιλήσει, δεν με έχει ρωτήσει (γέλια) Φυσικά και θα κάνουμε το σκάουτινγκ μας όπως και με τις υπόλοιπες ομάδες».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved