Νίκη Βόλου – Ατρόμητος 0-1 (photos+video)

Νίκη Βόλου – Ατρόμητος 0-1 (photos+video)

Οι Περιστεριώτες έφυγαν με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό χάρη στο γκολ του Φυτανίδη, ενώ είχαν και δυο δοκάρια με τον Ναπολεόνι

Η εμπειρία των παικτών του Ατρόμητου υπερτέρησε του ενθουσιασμού της Νίκης Βόλου για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρησή της στη Super League. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 25’ με τον Φυτανίδη, ενώ είχαν και δυο δοκάρια με τον Ναπολεόνι, κάνοντας το 2 στα 2 για ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

fytanidis

Επιθετικός μονόλογος του Ατρόμητου

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Περιστεριώτες πήραν τα ηνία του αγώνα ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό και «απειλώντας» αρκετά συχνά την εστία του Ταμπάκη. Οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» στο 8’ με τον Ναπολεόνι να μην μπορεί να πλασάρει από τη μικρή περιοχή ύστερα από κεφαλιά πάσα του Παπάζογλου, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Νάστος σούταρε άουτ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 20’ ο Ναπολεόνι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Τελικά οι προσπάθειες των παικτών του Παράσχου καρποφόρησαν στο 25΄ όταν ύστερα από κόρνερ του Πίτου ο Φυτανίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο… μονόλογος του Ατρόμητου συνεχίστηκε καθώς η Νίκη παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα στον δημιουργικό τομέα. Οι φιλοξενούμενοι «απείλησαν» ξανά στο 29’ με τον Νάστο, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι είδε τον Ταμπάκη με τη βοήθεια του δοκαριού να κρατάει το 1-0.

atromitos copy

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη

Με τη Νίκη να μην δείχνει ικανή να προβάλει αντίσταση και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το πρώτο εντός έδρας ματς της στη «μεγάλη» κατηγορία, ο Ατρόμητος διατηρούσε και καθ’ όλη τη διάρκεια της επανάληψης με άνεση το προβάδισμα. Μάλιστα είχε και σημαντικές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή λοιπόν για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 60’ όταν ο Παπάζογλου πέτυχε γκολ με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το τηλεοπτικό ριπλέι πάντως να μην δικαιώνει την εν λόγω απόφαση. Στη συνέχεια οι παίκτες του Παράσχου βλέποντας πως οι Θεσσαλοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν προσπάθησαν, χωρίς να ρισκάρουν, να πετύχουν και δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς.

Έτσι, έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο70΄με τον Ναπολεόνι να «σημαδεύει» ξανά το δοκάρι (το τρίτο του στις δύο πρώτες αγωνιστικές), ενώ στο 80’ η τελευταία αξιόλογη στιγμή ου αγώνα ανήκε ξανά στον Ατρόμητο με τον Τάτο να σουτάρει δυνατά και τον Ταμπάκη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Η λήξη του αγώνα λοιπόν βρήκε τον Ατρόμητο να κάνει το 2 στα 2 ξεκινώντας ιδανικά το πρωτάθλημα και τη Νίκη να κυνηγάει ακόμη τους πρώτους της βαθμούς στη «μεγάλη» κατηγορία, χωρίς ουσιαστικά να έχει απειλήσει τους Περιστεριώτες.

napoleoni

Κορυφαίος του αγώνα

Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει αλλά ο Στέφανο Ναπολεόνι ξεχώρισε από τους παίκτες του Ατρόμητου στο «μάχη» του Βόλου. Ο Ιταλός άσος των Περιστεριωτών ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για τα καρέ του Ταμπάκη, είτε ως δημιουργός είτε ως εκτελεστής και στάθηκε άτυχος τόσο στο 35’ όσο και στο 70’. Πάντως, αξίζει μια ξεχωριστή αναφορά και στους φίλους της Νίκης που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό στηρίζοντας την ομάδα τους και δείχνοντας να απολαμβάνουν τη συμμετοχή στη Super League.

Νίκη Βόλου (Βίλιαν Βλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72' Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62' Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72' Σταμπολζίεφ), Σκουρτάι

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66' Μπάλλας), Ναπολεόνι (87' Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77' Τάτος), Πίτου Γκαρσία

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_1_ATROMITOS_310814.mp4{/novavideos}



Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved