ΠΑΟΚ: Στατιστικά και ανάλυση του Πλατανιά (photo)

ΠΑΟΚ: Στατιστικά και ανάλυση του Πλατανιά (photo)

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» ρίχνουν… φως σε όλες τις πτυχές του προσεχούς αγώνα στα Περιβόλια

Με αφορμή το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά την Κυριακή (31/8), οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου», ως είθισται, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας προσφέρουν ενδιαφέρονται στατιστικά στοιχεία αλλά και ανάλυση των Χανιωτών.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το paokfc.gr όπως πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σας προσφέρει ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά από την παράδοση των αναμετρήσεων. Διαβάστε τα Facts & Figures για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

# 4 φορές έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε επίσημο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά και ο Δικέφαλος έχει προηγηθεί και στα τέσσερα ματς. Στα τρία πρώτα πήρε τελικά και τη νίκη, αλλά στο τελευταίο ματς την περασμένη σεζόν το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς. Ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή και σημείωσε τη μοναδική ως τώρα εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ.

# 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες έχει ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες του δέκα επισκέψεις στην Κρήτη για το πρωτάθλημα με αντιπάλους τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά. Πριν από την ήττα από τον Πλατανιά την περασμένη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είχε να ηττηθεί στην Κρήτη από τη σεζόν 2011-12 όταν ο Εργοτέλης είχε επικρατήσει 2-1.

# Είναι η 4η φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκει μπροστά του ως γηπεδούχο τον Γιάννη Χριστόπουλο σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ελληνας τεχνικός, μάλιστα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ηταν στις  4 Δεκεμβρίου 2011 όταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής στους Ηπειρώτες πριν μονιμοποιηθεί για ολόκληρη την σεζόν. Σε εκείνη την αναμέτρηση το σκορ ήταν 2-2 και ακολούθησαν ακόμη δύο σε εντός έδρας ματς, όλες με τα Γιάννινα.  Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική των play off της σεζόν 2012-13.

# 1 φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ο Γιάννης Χριστόπουλος με τον Άγγελο Αναστασίαδη – οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα –  και ήταν στην αναμέτρηση Πλατανιάς – Γιάννινα για την σεζόν 2012-13, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να τελειώνει ισόπαλη 1-1. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αντιμετωπίσει οκτώ φορές ομάδες στις οποίες είχε δουλέψει το ακριβώς προηγούμενο διάστημα και ο απολογισμός του είναι 4 νίκες – 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

# 3 γκολ έχει σημειώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στις αναμετρήσεις με τον Πλατανιά και ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των γκολ κόντρα στην ομάδα των Χανίων για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 11 Νοεμβρίου 2012. Ακολούθησαν δύο ακόμη στον δεύτερο γύρο εκείνης της σεζόν που είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει μια φορά, στο περσινό ματς στα Χανιά, ενώ από ένα έχουν και οι Λίνο – Βούκιτς.

platanias

Ο Πλατανιάς Χανίων είναι προφανώς σε μια νέα τροχιά, μετά την περυσινή περιπέτεια, κατά την οποία του χρειάστηκε το πλεονέκτημα στις ισοβαθμίες για να μείνουν στην κατηγορία. Ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε μεν με ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο, η εμφάνιση και η εν γένει οργάνωσή του όμως δείχνουν έναν σύλλογο που έμαθε από τα παθήματά του και στην 3η συνεχόμενη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία θέλει να ξεφύγει νωρίς από τους μπελάδες.

Για το λόγο αυτό επαναπατρίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες προπονητές στα 41 του, ο οποίος φιλοδοξεί να επαναλάβει το πρότζεκτ που τον καθιέρωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Χανιώτες προχώρησαν ούτε λίγο ούτε πολύ σε 11 μεταγραφές, μεταξύ των οποίων και ενός παλιού “δικού” μας, του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου. Ξεχώρισε η άφιξη του Μπανανά, του Ουσμάν Κουλιμπαλί του Σέρβου χαφ του Ερυθρού Αστέρα Λούκα Μιλούνοβιτς και του τερματοφύλακα Κέβιν Ολίμπα. Φυσικά κράτησε τον ελληνικό κορμό του, με τους Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ναζλίδη, Δημήτρη, να αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

Στην ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο, ο Γιάννης Χριστόπουλος χρησιμοποίησε τους: Περιστερίδη, Αποστολόπουλο, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρη (81′ Τόρες), Νέπλιακ (71′ Ζουμπουλάκη), Μαχαμάτ, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Τσουράκη (71′ Μπεριάν), Ναζλίδη.
Σε 4 ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Superleague, ο ΠΑΟΚ έχει 3 νίκες και 1 ήττα, τον προηγούμενο Φεβρουάριο με 2-1. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς για φέτος που θα δώσει ο Πλατανιάς στην έδρα του, στο γήπεδο Περιβολίων, χωρητικότητας 3.700 θεατών».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved