Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Στόχος η πρώτη νίκη

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Στόχος η πρώτη νίκη

Για το πρώτο τρίποντο της σεζόν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Αρκάδες με τους Βοιωτούς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (Κυριακή 31/8, 19.15 Novasports 7/ Onsports)

Στο… κυνήγι της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα βρίσκονται ακόμη Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός. Οι Αρκάδες στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Βοιωτοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, οι παίκτες του Βεργέτη, χωρίς τον Ντε Μπλάσις ανάμεσά τους θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις ευρωπαϊκές «δάφνες» και να συγκεντρωθούν στη Super League, ενώ ο Παντελίδης αναζητά για ακόμη ένα ματς εναλλακτική λύση στην επίθεση απόντος του Μάντζιου.

Μέσα ο Μπαντιμπανγκά

Αφήνοντας στην άκρη τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και την ανάλυση των αντιπάλων που θα βρει μπροστά του, ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες λοιπόν ολοκλήρωσαν το Σάββατο (30/8) την μίνι προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό μια ημέρα μετά, με τον Στάικο Βεργέτη να σβήνει από το απουσιολόγιό του το όνομα του Μπαντιμπανγκά. Αντιθέτως, εκτός πλάνων παραμένουν οι Τορμένα, Γεωργακόπουλος, Κοσίτσκι και Κιτόκο. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Με Γεωργιάδη στην Τρίπολη

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Γεωργιάδη για το κυριακάτικο (31/8) εκτός έδρας ματς του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Σάββας Παντελίδης, που ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάντζιο. Στην προπόνηση του Σαββάτου (30/8) λοιπόν με την οποία οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε το πρόγραμμα στην επιθετική και αμυντική λειτουργία στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Παντελίδη είναι οι εξής: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Γιάντσης και Γιακουμάκης. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως το πριμ από το ματς με τον Παναθηναϊκό εισέπραξαν την Παρασκευή (29/8) οι ποδοσφαιριστές των Βοιωτών.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved