Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (video+photos)

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (video+photos)

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κομοτηνή, καθώς στην επανάληψη οι παίκτες του Μάντζιου έχασαν σωρεία ευκαιριών

Με τους καλύτερους οιωνούς, αναφορικά με τον τομέα του θεάματος, ξεκίνησε το ματς στην Κομοτηνή, καθώς πριν καν τη συμπλήρωση του 10ου λεπτού, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν από ένα δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με τον Ακόστα. Στην επανάληψη όμως η είσοδος του Τζάνη στον αγωνιστικό χώρο έδωσε το «πάνω χέρι» στον Πανθρακικό που κατάφερε να ισοφαρίσει με τον νεοεισελθόντα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά οι παίκτες του Πετράκη έφυγαν από τη Θράκη με τον βαθμό.

2 copy copy copy

«Χαμογέλασαν» οι Ηπειρώτες

«Απειλητικά» ξεκίνησαν το ματς οι φιλοξενούμενοι καθώς μόλις στο 2’ ο Τσουκαλάς «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες με σουτ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» άμεσα όταν στο 8’ ο Πέρεζ έκανε τη σέντρα σουτ από αριστερά και είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Στη συνέχεια ο ρυθμός «άνοιξε» με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 13’ με τον Παπαγεωργίου να πλασάρει άουτ, ενώ «χαμογέλασε» στο 32’ όταν ο Ακόστα βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής του Πανθρακικού και δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το γκολ αφύπνισε κάπως τους παίκτες του Μάντζιου που βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 38’ με τον Βελλίδη να λέει «όχι» στον Ίγκορ και στη συνέχεια στον Πέρεζ.

1 copy copy copy copy copy copy

Η ώρα του Τζάνη

Στην επανάληψη η κίνηση που άλλαξε τη ροή του αγώνα ήταν η «έμπνευση» του Μάντζιου να περάσει στο ματς τον Τζάνη, που έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους. Οι Θρακιώτες «προειδοποίησαν» με τον Ίγκορ στο 54’ και 3 λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Τζάνη να εκτελεί απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του Βελλίδη.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει στο 59’ με τον Λίλα να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Ηπειρώτες να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι λοιπόν είχαν τις καλύτερές τους στιγμές στο 76’ και στο 78’ με τον Ίγκορ πρωταγωνιστή, χωρίς όμως να πετύχουν το γκολ της νίκης. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ να φτάνει τους 4.

tzanis

Κορυφαίος του αγώνα

Μπορεί να μην αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και να πέρασε στο ματς στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ο Τζάνης δικαιούται τον τίτλο του MVP του ματς. Ο άσος του Πανθρακικού μπαίνοντας στο γήπεδο με την έναρξη της επανάληψης έδωσε άλλον «αέρα» στην ομάδα του και κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να αναλάβουν οι Θρακιώτες τον έλεγχο του αγώνα, παρότι τελικά δεν πήραν το τρίποντο.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Πέρεζ (80' Αράμπα), Μεχία, Ντιγκινί (73' Κάσες), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρα, Χρήστου (46' Τζάνης), Ποτουρίδης, Ιγκόρ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς (82' Μπέριος), Γιάκος, Ακόστα (87' Κρητικός), Κοροβέσης, Ίλιτς (90' Μανιάς).

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PANTHRAKIKOS_PAS_300814.mp4{/novavideos}

 

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved