Μπεργκ: «Θα γυρίσω δυνατός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (videos)

Μπεργκ: «Θα γυρίσω δυνατός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (videos)

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε πως συγκινήθηκε από τη συμπαράσταση του κόσμου και τόνισε πως θα επιστρέψει δυνατός για να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού – Σε δυο με τρεις μήνες η επιστροφή του Σουηδού.

Το πρωί της Τετάρτης (27/08) βγήκε από το νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Ο Σουηδός στράικερ σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την πίστη του για ταχεία ανάρρωση, ενώ υπογράμμισε πως η συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην περιπέτεια υγείας του, τον κάνει να θέλει να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός έτσι ώστε να τους ανταποδώσει την αγάπη που του προσφέρουν.

bergygeiamesa

Παράλληλα, ο Μπεργκ επεσήμανε πως γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει καλύτερος στο γήπεδο, ενώ εξέφρασε και τη βεβαιότητα ότι οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό θα ανταποκριθούν επιτυχώς στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο διάστημα της απουσίας του. Ο στράικερ του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε και στη στιγμή του τραυματισμού του, λέγοντας πως στάθηκε άτυχος, ενώ τέλος ευχήθηκε να μην ζήσει ανάλογη εμπειρία στην καριέρα του.

«Είναι μέρος της ζωής αυτό, μπορεί να συμβεί. Είμαι ευχαριστημένος που τα πράγματα δεν πήγαν ακόμα χειρότερα. Από την πλευρά μου θα κοιτάξω να παραμείνω αισιόδοξος και να αναρρώσω το ταχύτερο δυνατόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπεργκ κατά την έξοδό του από το «ΥΓΕΙΑ», ενώ για την επιστροφή του επεσήμανε: «Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, θα χρειαστεί λογικά δυο μήνες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η αποκατάστασή μου, ελπίζω να γυρίσω νωρίτερα».

Σε ερώτηση για τη συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Άγγιξαν την καρδιά μου οι οπαδοί με τη συμπαράστασή τους. Με e-mails, στο instagram, το Facebook ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, βρήκαν και τον χρόνο για να έρθουν να με επισκεφθούν και χαίρομαι που έχω την υποστήριξή τους. Με άγγιξε συναισθηματικά όλο αυτό. Ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά για να τους ανταποδώσω αυτή τη στήριξη».

Οσο για το αν είχε χρειαστεί να μείνει εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε: «Έχω τραυματιστεί στο παρελθόν, γνωρίζω τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Όπως είπα και πριν, κοιτάζω να είμαι θετικός και να δω πως θα κυλήσει η αποθεραπεία μου».

Ενώ για το πώς θα τα πάει ο Παναθηναϊκός εν τη απουσία του, είπε κατηγορηματικά: «Πιστεύω πως 100% οι συμπαίκτες μου θα ανταποκριθούν. Όταν τραυματίζεται κάποιος παίκτης, από μόνο του σαν γεγονός είναι δυσάρεστο. Όπως είπα, όμως, θεωρώ πως οι συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί και χωρίς εμένα στο παρελθόν και τα πήγε καλά».

Τέλος, για τη στιγμή του τραυματισμού του σχολίασε: «Ήμουν άτυχος. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ξέρω πως έπεσα άτσαλα με τον ώμο μου, κατάλαβα αμέσως πως έχω χτυπήσει σοβαρά, πόνεσα αρκετά. Ήμουν άτυχος, ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί».

Σε δυο με τρεις μήνες η επιστροφή

Από πλευράς διοίκησης Παναθηναϊκού, ήταν στο «ΥΓΕΙΑ» ο Στράτος Σωπήλης, αλλά και ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος έκανε και την επέμβαση στον Μάρκους Μπεργκ. Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, αφού βοήθησε στο να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την έξοδο του Σουηδού φορ από το νοσοκομείο, έκανε μια σύντομη δήλωση στην οποία ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», να ευχηθούμε στον Μάρκους ταχεία ανάρρωση και γρήγορα εκεί που ανήκει. Στο γήπεδο».

Σε ό,τι αφορά την επέμβαση που έγινε στον Μπεργκ, ο γιατρός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του χειρουργείου και για το γεγονός ότι αυτό έγινε στο «ΥΓΕΙΑ». Αυτό γιατί χρειάστηκαν ειδικά εργαλεία που παρείχε το εν λόγω νοσοκομείο, έτσι ώστε να αφαιρεθούν βίδες που είχαν τοποθετηθεί στο παλιό τραύμα του Σουηδού ποδοσφαιριστή. Πλέον, έχουν τοποθετηθεί δυο νέες βίδες έτσι ώστε να γίνει η ένωση στο κόκαλο. Αυτό που προκύπτει από ιατρικής πλευράς, είναι πως μπορεί αρκετοί να οριοθετούν την επιστροφή του Μπεργκ σε δυο μήνες, πιθανόν όμως να χρειαστεί ένας μήνας ακόμα.

Σύμφωνα με την άποψη του κ. Κουλουμέντα, επειδή μιλάμε για επαγγελματία αθλητή, που θα προπονείται και θα αγωνίζεται σε υψηλές εντάσεις, η αποκατάσταση ίσως διαρκέσει έναν μήνα ακόμα, για να είναι βέβαιοι στο τιμ του Παναθηναϊκού πως έχει δέσει σωστά το κόκαλο και δεν θα υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα.

Η έξοδος του Μάρκους Μπεργκ από το νοσοκομείο

Μπεργκ: «Θα γυρίσω δυνατός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (videos)



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved