«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην Τρίπολη, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια και στον Αστέρα για τη συνέχεια.

Ο Σάκης Τσιώλης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

«Σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες.  Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν ήταν μόνο το δικό μας παιχνίδι σημαντικό, αλλά και τα υπόλοιπα. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και δύναμη με υψηλό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Σχετικά με τον Άρη οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να πάρουν γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Θα έλεγα ότι ο Άρης με το μέταλλο που τον διακρίνει θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια και ίσως στο τέλος να μπορέσουμε να ζήσουμε την χαρά αυτή που αξίζει στον κόσμο και να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ γιατί δεν είναι ακόμα στο χέρι μας αν θα μπορέσουμε να μπούμε στην πεντάδα. Είναι λυπηρό για ομάδες σαν την Τρίπολη, τις Σέρρες και τη Λάρισα με την οργάνωση και τη λειτουργία που έχουν να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Θα έλεγα ότι το πρωτάθλημα τις έχει ανάγκη αυτές τις ομάδες και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου στον Αστέρα».

Αυτό που επεσήμανα στα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια παίζουν και να κατανοήσουν το βάθος και την ιστορία της φανέλας. Έχουμε την υποχρέωση να παλέψουμε. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ξεπεράσαμε τα προβλήματα και αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιδρά ο Άρης».

Για το τι έχει αλλάξει ο ίδιος στην ομάδα: «Γνώριζα καλά από πριν το στυλ και την κουλτούρα του Άρη και χωρίς να θέλω να φανώ μετριόφρων, προσπάθησα να τους βγάλω στον αγωνιστικό χώρο αυτό που εκπροσωπούν και ευτυχώς είχα καλούς αποδέκτες σε αυτή την προσπάθεια».

Για την αποβολή του Νέρι Καστίγιο: « Έχω συζητήσει και στο παρελθόν γι’ αυτό το θέμα μαζί του, του έχω πει ότι θα πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του και νομίζω σήμερα πήρε το μάθημά του. Ήταν μια κακή στιγμή για τον Νέρι, δεν ήθελε το κακό της ομάδας όμως το πρωτάθλημα γι’ αυτόν έχει τελειώσει εκτός κι αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Του έχω τονίσει ότι η μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη έχει κοστίσει αρκετά στην ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη προσοχή» .

Τέλος, ερωτηθείς για τη διαιτησία είπε: «Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η διαιτησία. Τα πρώτα χρόνια με ενοχλούσε αλλά πλέον δεν δίνω σημασία, γιατί εγώ κάθομαι στον πάγκο και παρακολουθώ το ματς. Δεν μπορώ να έχω άποψη για τις αποφάσεις της διαιτησίας».



Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved