Βέροια – Ξάνθη 3-2 (photos+video)

Βέροια – Ξάνθη 3-2 (photos+video)

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η «βασίλισσα του Βορρά» καθώς επικράτησε των Ακριτών στην Ημαθία με 3-2, χάρη στο τέρμα του Ντουμίτρου στα τελευταία λεπτά

Σε ένα ματς που επεφύλασσε «συγκινήσεις» στα τελευταία λεπτά η Βέροια κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη στην Ημαθία με 3-2, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ντουμίτρου, η «χρυσή» αλλαγή του Γκρανέρο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μεν να προηγηθούν με 2-0 αλλά οι παίκτες του Τσιώλη αντέδρασαν και βρέθηκαν μια «ανάσα» από τον βαθμό καθώς έφεραν το ματς στα ίσια στο 81’, χωρίς όμως να υπολογίζουν την… έμπνευση του Γκρανέρο από τον πάγκο.

1 copy

Ένα… ήσυχο 45λεπτο

Χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με τη Βέροια να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να… πατάνε καλύτερα στο γήπεδο κυκλοφορώντας με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα, ενώ οι Ακρίτες δεν μπορούσαν εύκολα να γίνουν «απειλητικοί» για την εστία του Καντιμοίρη. Η υπεροχή της «βασίλισσας του Βορρά» λοιπόν επιβεβαιώθηκε στο 41’ όταν ο Βεργώνης «δοκίμασε» το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή και νικώντας τον Κυριακίδη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

2 copy

«Γεμάτη» η επανάληψη

Σε αντίθεση με την εικόνα του αγώνα στο πρώτο μέρος, οι παίκτες των δυο ομάδων φρόντισαν να δώσουν περισσότερο θέαμα και συγκινήσεις στο δεύτερο 45λεπτο. Μάλιστα ο Μπεν φρόντισε νωρίς νωρίς να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του με δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά στην περιοχή. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως το ματς όδευε σε μια άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, η Ξάνθη αντέδρασε αρχικά στο 77’ με τον νεοεισελθόντα Όμποντο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να μειώνει σε 2-1.

Η… αντεπίθεση των Ακριτών δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 81’ ο Λουσέρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ράνος από τον Χάσελμπαϊνκ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Τελικά, εκείνοι που είπαν την τελευταία λέξη ήταν οι γηπεδούχοι όταν ο Ντουμίτρου, που είχε μπει στο ματς στο 66’, δέχτηκε την μπαλιά από τον Μπεν στο 83’ και όντας περίπου στην δεξιά γωνία της μικρής περιοχής έκανε το διαγώνιο σουτ διαμορφώνοντας το 3-2 και συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η Βέροια να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πωτάθλημα.

Κορυφαίος του αγώνα

Ένας άτυπος τίτλος τον οποίο μπορούν να διεκδικήσουν αρκετοί από την αναμέτρηση του γηπέδου της Ημαθίας, μπορεί τελικά να αποδοθεί στον σκόρερ του νικητήριου τέρματος. Ο Ντουμίτρου, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας, μετρούσε μόλις 17 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο αλλά κατάφερε να σημαδέψει με ψυχραιμία στη φάση του 83ου λεπτού και να κρίνει ουσιαστικά το παιχνίδι κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Κάλι, Αμαραντίδης (86' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (71' Χάσελμπαϊνκ), Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα (66' Ντουμίτρου)

Ξάνθη (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας (55' Ράνος), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69' Ομπόντο)

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_VEROIA_KSANTHI_240814.mp4{/novavideos}



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved