«Δεν θα αφήσω να πεθάνει»

«Δεν θα αφήσω να πεθάνει»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Μπορεί τα σενάρια περί παραίτησης του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ να είναι πολλά, ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει να τα συμμερίζεται. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε, ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύει.

«Δεν πρόκειται να εξηγήσω κάτι. Γιατί σέβομαι όλους εκείνους που ταυτίζονται με την ομάδα αυτή. Όλοι είναι ελεύθεροι να έχουν την άποψη τους. Και εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά. Το εύκολο θα ήταν να το βάλω στα πόδια και να τρέξω. Όταν κάποιος στην οικογένεια είναι ετοιμοθάνατος δεν τον αφήνεις να πεθάνει. Η ΑΕΚ δεν περνάει πέντε μέρες κρίσης. Είναι χρόνια αυτή η ιστορία. Είμαι έξι μήνες εδώ και αισθάνομαι σαν να είμαι χρόνια. Αλλά όπως και άλλοι πολλοί, έτσι και εγώ, δεν αφήσω την ΑΕΚ να πεθάνει. Μου αρκεί να δω ένα νεαρό παιδί με το κασκόλ της ομάδας για να μου δώσει ένα κίνητρο. Έχω πει πως θα συμβιβαστώ με τα ήθη και τα έθιμα στην Ελλάδα. Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ. Σέβομαι όλο τον κόσμο. Αλλά αυτό που θα κάνω είναι να βοηθήσω για το καλό της ΑΕΚ. Δεν θα πάω ενάντια κανενός που ταυτίζεται με την ΑΕΚ. Μπορεί να μην συμφωνώ με κάποιους. Αλλά δεν θα μιλήσω άσχημα για κανέναν που ταυτίζεται ή αγωνιά για την ΑΕΚ», είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, καθώς ήταν πολύ δύσκολο το να αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.  «Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω πως θα είχε αντιδράσει μια άλλη ομάδα, με τις συνθήκες που ζήσαμε σήμερα. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο που αρχίσαμε να βαραίνουμε. Σκοπός ήταν να έχουμε την υπεροχή από την αρχή του παιχνιδιού. Και ο αντίπαλος στα τελευταία δέκα λεπτά είχε τις περισσότερες φάσεις. Από λάθη δικά μας. Είχαμε δέκα τελικές φάσεις και τέσσερις ο αντίπαλος. Και το θέλαμε πολύ αυτό το ματς, διότι με την ήττα του Παναθηναϊκού μειώσαμε την διαφορά για τα πλει οφ .Ήταν μια δύσκολη νίκη. Και γι αυτό τους έδωσα συγχαρητήρια. Άκουσα και χειροκροτήματα στο ΟΑΚΑ εκτός από φωνές. Δίνω και συγχαρητήρια στους φιλάθλους, διότι η ΑΕΚ θα πάει μπροστά μόνο με την ένωση».

Τέλος μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία φορά που κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.  «Πρέπει να είμαστε πολύ εκνευρισμένοι για την ήττα που είχαμε . Ήταν μια ντροπιαστική ήττα. Πληρώσαμε ακριβά την προσπάθεια που κάναμε στην Τούμπα. Υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός λαθών, που είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί, ότι συνέβη. Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω γι αυτό το ματς. Δουλεύουμε για το μέλλον. Το παρελθόν είναι απλώς ένα μάθημα για εμάς».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved