ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής 1-1 (photos+video)

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής 1-1 (photos+video)

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος του μετρίου για να μείνει στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ Καλλονής στην άδεια Τούμπα.

Μεσοβδόμαδα, ο ΠΑΟΚ έκανε κακίστη εμφάνιση απέναντι στην Ζίμπρου Κισινάου για να γνωρίσει την ήττα με 1-0 και να έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς όπου αναζητά τη μεγάλη ανατροπή. Όπως αποδείχθηκε, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε εκεί το μυαλό της.

Ο έμπειρος τεχνικός, αποφάσισε για λόγους ξεκούρασης να αφήσει εκτός αποστολής τους Σαλπιγγίδη και Κάτσε έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στη ρεβάνς με τους Μολδαβούς. Έτσι, η ομάδα του παρουσιάστηκε αργή στην επίθεση και χωρίς φαντασία για να κάνει μία εμφάνιση κατώτερη του μετρίου και να μείνει στο ισόπαλο 1-1.

Μηδενικές ευκαιρίες

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο επιθετικά δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Υπήρξαν κάποιες μικροευκαιρίες με τους Βίτορ και Περέιρα, ωστόσο σε καμία περίπτωση η εστία του Χογκ δεν κινδύνεψε με παραβίαση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η εικόνα ήταν ανάλογη με την Καλλονή να περιμένει στο μισό γήπεδο και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Λάθος του Τζαβέλλα και γκολ

1138203

Λίγο μετά τη συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού, η ομάδα από τη Λέσβο έφτασε στο προβάδισμα. Στο 63’ ο Τζαβέλλας έκανε λάθος στο κέντρο με τον Λεοζίνιο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να δίνει έτοιμο γκολ στον Καμαρά που έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

1138274

Αντέδρασε με Περέιρα

Με την Καλλονή να έχει μπει μπροστά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος να πιέσει περισσότερο για να φτάσει στην ισοφάριση. Οι Θεσσαλονικείς όμως, δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να δημιουργήσουν τις φάσεις που ήθελαν και εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική ίσως στιγμή αδράνειας της άμυνας της Καλλονής. Έτσι, στο 74’ ο Μακ έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Περέιρα από τη μικρή περιοχή να… σκοτώνει τον Χογκ για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

1138282

Νεύρα και αποβολές

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να μένουν με παίκτη λιγότερο. Στο 87’ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ νευρίασε μετά από μαρκάρισμα του Λεοζίνιο και χτύπησε τον αντίπαλό του εκτός φάσης για να δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα και να λείψει από τα επόμενα δυο παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έμειναν επίσης με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπαρέρα κλότσησε μακριά την μπάλα ,όταν δόθηκε φάουλ για να δεχτεί δικαιολογημένα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Ο κορυφαίος του αγώνα

1138278

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να μην έχει κάποιον παίκτη που να ξεχωρίζει, καθώς όλοι τους κινήθηκαν στη μετριότητα. Ο Περέιρα θα μπορούσε να αναδειχθεί κορυφαίος, ωστόσο η αποβολή του στο τέλος χάλασε την εικόνα που είχε δημιουργήσει. Έτσι, ο τίτλος του κορυφαίου πηγαίνει στον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε την ασίστ στον Καμαρά για το πρώτο γκολ και κέρδισε την αποβολή του Περέιρα. Κατά τα άλλα, κράτησε ωραία την μπάλα και έδωσε αρκετές ανάσες στην ομάδα του, όταν δεχόταν πίεση από τον «δικέφαλο».

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (Ρατς 77′), Τζανδάρης (Μαντούρο 68′), Περέιρα, Μάρτενς (Σαββίδης 55′), Μακ, Κουλούρης

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέχο, Βαλιός, Γιορέντε, Καλτσάς (Γιώργου 90′), Μπαρέρα, Καμαρά (Κύπρου 83′), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (Κειτά 58΄)

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PAOK_KALLONI_240814.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής 1-1 (photos+video)

{livechat}1266582{/livechat}


Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved