Ατρόμητος: Το… νέο πρόσωπο των Περιστεριωτών (photos)

Ατρόμητος: Το… νέο πρόσωπο των Περιστεριωτών (photos)

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τη νέα φανέλα της σεζόν 2014-15

Με κάθε επισημότητα ο Ατρόμητος παρουσίασε την Τετάρτη (20/8) τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τη νέα του εμφάνιση, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσίασαν και το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Tη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εγκαινίασε σήμερα η ομάδα μας παρουσιάζοντας τις νέες μετεγγραφές, τη νέα φανέλα αλλά και το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο "Θέατρο Πολιτών" παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ17, Κ15 αλλά και των φιλάθλων μας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός με την ευκαιρία της νέας χρονιάς λέγοντας τα εξής: "Την Κυριακή ξεκινά η νέα σεζόν για την ομάδα και θέλουμε να είναι αντάξια της περυσινής. Με το ρόστερ που διαθέτουμε, τις μεταγραφές που έχουμε κάνει φέτος και την και δουλειά μας, θέλουμε αυτή η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχου της. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, όπως θα θέλαμε. Είχαμε έναν απροσδόκητο αποκλεισμό στην Ευρώπη από μια χειρότερη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και βγήκε στην Ευρώπη.

Με πολύ πείσμα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε και την επόμενη σεζόν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αν είναι καλοπροαίρετη. Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας, αλλά από εκεί και πέρα ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια, είναι άδικος. Έχουμε μια σταθερή διοικητικά και οικονομικά ομάδα, με σπουδαία αγωνιστικά επιτεύγματα. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ομάδα, αυτά που έχει πετύχει είναι λίγα. .Δεν είναι καθόλου λίγο να τους κοιτάς όλους στα μάτια ανεξαρτήτως ονόματος. Σύμφωνα με τα εφόδια που έχει αυτή η ομάδα θα πετύχει. πρέπει την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο για το ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά.

Αυτό το ρόστερ μπορώ να πω ότι είναι πιο ποιοτικό και πλήρες από πέρυσι. Αυτή η ομάδα έχει στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αγαπά αυτή την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτούς. Γι αυτούς που έρχονται στο γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι λίγοι ή πολλοί αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους τιμούμε και να τα δίνουνε όλα γι αυτούς".

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πέντε νέων παικτών (Αλέξανδρος Κούρος, Αλμπέρτο Εγκουέμ, Αντρέι Γκορμπούνοφ, Ανδρέας Τάτο, Θανάσης Παπάζογλου) αλλά και των δύο παικτών (Δημήτρης Λημνιός, Σπύρος Παπασπύρος) που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες. Οι παίκτες είπαν τα εξής:

Δημήτρης Λημνιός: "Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο που δεν βρίσκεται εδώ λόγω ενός προβλήματος υγείας".

Σπύρος Παπασπύρος: "Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο".

Αλέξανδρος Κούρος: "Ευχαριστώ τον Ατρόμητο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία στην καριέρα μου και όσους με πίστεψαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της".

Αλμπέρτο Εγκουέμ: "Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Ατρόμητο, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστεψαν και να δώσω το 100% για τη νέα μου ομάδα".

Αντρέι Γκορμπούνοφ: "Είμαι χαρούμενος που είμαι και εγώ σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, αλλά και τον κόσμο".

Ανδρέας Τάτος: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Ατρόμητο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω να δικαιώσω τον κόσμο βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχου της χρονιάς. Θέλω επίσης, να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο μας για την εικόνα που δείξαμε στα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Σαράγεβο και για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη".

Θανάσης Παπάζογλου: "Ελπίζω να είναι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες. Ξέρω που ήρθα και ελπίζω με πολλή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας".

Μίλησαν επίσης και οι τρεις αρχηγοί Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Εδουάρδο Μπρίτο οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και υποσχέθηκαν πολλές χαρές στη διάρκεια της περιόδου.

Γιορταστικό τόνο έδωσε η προβολή video με το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησαν ποδοσφαιριστές μας αλλά και το backstageγια τις νέες εμφανίσεις που φέρουν την σφραγίδα της Macron. Παρουσιάστηκαν η λευκή, η μπλε, η ανθρακί φανέλα ενώ σύντομα θα ετοιμαστεί και η φανέλα Custom η οποία είναι εμπνευσμένηαπό τη δεκαετία του ΄70 με πινελιές από το σήμερα και το ένδοξοο αστέρι στο πάνω μέρος δεξιά και το πίσω μέρος αριστερά να κυριαρχεί.

Εκ μέρους της Μacron απεύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Σταύρος Ανδρεαδάκης ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία ενώ προβλήθηκε videoμε τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της Macron κ. Παβαρέλο που μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ατρόμητο τονίζοντας ότι η εταιρία "είναι περήφανη".

Στην συνέχεια ο Τόλης Αποστόλου που θα είναι υπεύθυνος ανέλυσε το project των Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί ο Ατρόμητος με σύνθημα "Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα" ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής ο οποίος μαζί με τον προπονητή της Κ17 Άρη Σαρακηνό εκπόνησε το σχέδιο εκπαίδευσης που θα δοθεί στις συνεργαζόμενες σχολές.

Ανακοινώθηκαν μάλιστα οι πρώτες τρεις σχολές που εντάσσονται στο δίκτυο και είναι οι εξής: CHAMPIONS THE SOCCER AKADEMY ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (μίλησε ο ιδιοκτήτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ στη Λαμία (μίλησε ο ιδιοκτήτης ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΡΠΑΝΟΣ), ΕΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στη Κατερίνη ( μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών Μιλούτιν Τζίνοβιτς)».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved