«Δαγκωματιά» στον αδιάφορο

«Δαγκωματιά» στον αδιάφορο

Τα… «λιοντάρια» του Πανσερραϊκού νίκησαν 1-0 έναν κάκιστο και αδιάφορο Παναθηναϊκό στις Σέρρες.

Εάν κάποιος αγνοούσε τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, θα στοιχημάτιζε πως ο Πανσερραϊκός βρισκόταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ήδη υποβιβαστεί στη Football League. Τα… καταδικασμένα  «κόκκινα λιοντάρια» επικράτησαν των «πρασίνων» με 1-0, ένα αποτέλεσμα που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπορούσαν να ηττηθούν μέχρι και με 4-0, αφού οι παίκτες του Πανσερραϊκού έλεγξαν ολοκληρωτικά το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που δεν έκαναν απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι, με τον υπηρεσιακό προπονητή, Παύλο Δημητρίου, να μην επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις στον καταρτισμό της ενδεκάδας, παρατάσσοντας την ομάδα του με σύστημα 4-5-1. Στην αντίπερα όχθη, ο Ζεσουάλδο Φερεϊρα, ξεκίνησε το ματς μ’ ένα καθαρό 4-4-2, έχοντας τους Πετρόπουλο και Μαρίνο στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες (σ.σ. με τον Πάρκερ, στο 6ο , στο 15ο και στο 39ο λεπτό) μέχρι το 43’, όταν ο Δημήτρης Ανάκογλου με υπέροχη κάθετη πάσα τριάντα μέτρων έβγαλε τον Γεωργιάδη σε θέση τετ α τετ με τον Κοτσόλη, τον οποίο ξεπέρασε και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήρθε σύμφωνα με τη ροή της αναμέτρησης, αφού ο Παναθηναϊκός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησε ούτε το όνομα του, αλλά ούτε και τη βαθμολογική θέση, δεδομένου ότι απείλησε όλο και όλο μια φορά και εκείνη με εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον προπονητή των «πρασίνων» ν’ αφήνει στα αποδυτήρια τον Μαρίνο, περνώντας στη θέση του τον Νϊνη, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-5-1. Παρά τις φιλοδοξίες του πορτογάλου τεχνικού, η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας παρέμεινε στην πλευρά του Πανσερραϊκού, που δεν θα ήταν υπερβολή ν’ αναφέρουμε πως έκανε ευκαιρία στην εστία του Κοτσόλη, όποτε ήθελε.

Στο 67’, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και να «κλειδώσουν» από νωρίς τη νίκη τους, όταν η διπλή ευκαιρία με τους Μπέλιτς και Ανάκογλου, κατέληξε σε άουτ και αφού οι «πράσινοι» έχασαν κι αυτή μία και μοναδική ευκαιρία με τον Καντέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε νικητής.

Μια σπουδαία νίκη γοήτρου για τους γηπεδούχους που διατήρησαν την παράδοση που κρατούν από το 1991 και τους θέλει να μην χάνουν από τους «πράσινους» σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μια ήττα που σίγουρα προβλημάτισε τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενόψει και των πλεϊ οφ…

Για να θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς, πατήστε ΕΔΩ

Για να θυμηθείτε το pre game, όπως σας το προσέφερε το Onsports, πατήστε ΕΔΩ



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved