Κάμπορα: «Υπάρχει φιλοδοξία στη Βέροια»

Κάμπορα: «Υπάρχει φιλοδοξία στη Βέροια»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα είναι ο Χαβιέ Κάμπορα, ενώ επισήμανε ότι τον έπεισε το πλάνο της Βέροιας.

Ο 34χρονος επιθετικός μίλησε στον Αθλητικό Μετρόπολις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και για το πέρασμά του από τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπορα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Είναι μία χώρα που αγάπησα πολύ και από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα, ένιωσα ξανά την ζεστασιά του κόσμου. Ήρθαν φίλαθλοι να μου μιλήσουν, να με αγκαλιάσουν. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στο διάστημα που αγωνίστηκα στον Άρη και για τον λόγο αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

Ο Αργεντίνος επιθετικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Βέροια: «Μου άρεσε πολύ το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της Βέροια. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι μου το παρουσίασαν άνθρωποι που εμπιστεύομαι. Είδα ότι υπάρχει φιλοδοξία στην ομάδα. Όλοι θέλουν να υπάρξει μία πολύ καλή χρονιά και προσωπικά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο, ώστε η Βέροια να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Χαβιέ Κάμπορα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και η παρουσία του Κίκε Ερνάντεθ, αλλά και του Χοσέ Γκρανέρο στην τεχνική ηγεσία. «Αναμφίβολα είναι δύο άνθρωποι με τους οποίους μιλάω την ίδια γλώσσα και είναι πολύ σημαντικό όταν γνωρίζεις ότι ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής σε εμπιστεύονται. Επίσης στην Βέροια βρήκα και τον Αντώνη Σαριόγλου (μεταφραστής της ομάδας) με τον οποίο είχα πάντα επαφή και είναι ένας καλός μου φίλος».

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται κατά πόσο είναι έτοιμος. «Νιώθω πολύ καλά. Έκανα κανονικά προπονήσεις στην Αργεντινή με την προηγούμενη ομάδα μου και σε γενικές γραμμές αισθάνομαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαι στο επίπεδο που θέλω κι εγώ και ο προπονητής, για να μπορέσω να δώσω αυτά που θέλω στην Βέροια».

Στην μία σεζόν που βρέθηκε στον Άρη, ο Χαβιέ Κάμπορα είχε πετύχει 17 γκολ και το ζητούμενο πλέον για τον 34χρονο επιθετικό είναι το κατά πόσο θα μπορέσει την φετινή χρονιά να πετύχει ίσως περισσότερα τέρματα. «Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι ένας επιθετικός, με πληρώνουν για να πετυχαίνω γκολ και θα προσπαθήσω να βάλω πολλά γκολ. Όσα περισσότερα γίνεται…».

Ο Χαβιέ Κάμπορα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί φυσικά και στον Άρη, καθώς όπως είπε και ο ίδιος: «Πολλοί φίλαθλοι του Άρη με πλησίασαν και τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνουν. Παρότι ήμουν μόνο για έναν χρόνο στην ομάδα, αγάπησα πολύ αυτόν τον σύλλογο και αυτή η αγάπη είναι πια παντοτινή. Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη όμως κάποιες καταστάσεις με είχαν αναγκάσει. Στεναχωριέμαι πολύ με την σημερινή κατάσταση της ομάδας και εύχομαι πραγματικά σύντομα ο Άρης να επιστρέψει στην Superleague και να είναι πρωταγωνιστής».

Όσο για τις καλύτερες στιγμές του με την φανέλα του Άρη; Ο Αργεντίνος επιθετικός τόνισε: «Τα μεγάλα παιχνίδια και τα γκολ που είχα πετύχει δεν φεύγουν από το μυαλό του. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ… Ειδικά εκείνο το ματς που είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ 2-0 και πέτυχα τα δύο γκολ, νομίζω πως ήταν μία από τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved