Με «παγκίτη» Βιεϊρίνια!

Με «παγκίτη» Βιεϊρίνια!

Την επικινδυνότητα ενός φαινομενικά βατού αντιπάλου θέλει αντικρούσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:00, NOVA 1), υποδεχόμενος την πολύπαθη ΑΕΛ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση ζωής και θανάτου για τον θεσσαλικό σύλλογο, ο οποίος τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απέχει πέντε βαθμούς από την παραμονή του στην κατηγορία. Γίνεται αντιληπτό, πως το κίνητρο για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά ισχυρό, καθώς σε περίπτωση απώλειας αυτού του αποτελέσματος αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία. Αυτό υπογράμμισε άλλωστε χθες και ο Γκαρσία επιχειρώντας να επιστήσει την προσοχή στους συμπαίκτες του: «Πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον αγώνα. Είναι παγίδα για εμάς. Κρύβει δυσκολίες αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή", τόνισε ο έμπειρος μέσος του Δικεφάλου, ο οποίος έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει τη δυνατότητα να αναλύει ενδελεχώς τους εκάστοτε αντιπάλους.

Λίγα γκολ, μεγάλη ένταση

Το 1-0 είναι το αγαπημένο αποτέλεσμα όπως δείχνει ιστορία για τη συγκεκριμένη συνάντηση στη Τούμπα. Συγκεκριμένα, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ολοκληρωθεί τέσσερις αγώνες με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όλοι υπέρ του ΠΑΟΚ. Η πιο ξεχωριστή αναμέτρηση μάλιστα σήμανε και το τέλος της καριέρας του Ζήση Βρύζα στις 6/1/2008. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με γκολ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ ο νυν ποδοσφαιριστής του, Γιώργος Φωτάκης, είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο 72ο λεπτό του αγώνα.

2 τραυματίες, 1 απροπόνητος, 3 τερματοφύλακες

Ιδιαιτερότητες έχει σήμερα και η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία πλαισιώνεται από δύο τραυματίες και έναν... απροπόνητο! Ο Μάκης Χάβος κατεβάζει τρεις τερματοφύλακες λόγω του ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στον καρπό του Κρέσιτς, ενώ με μία ολοκληρωμένη προπόνηση παίρνει μαζί του (λογικά στον πάγκο) και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, οποίος ονομάζεται "αναπληρωματικός" και πάλι μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Στο μεταξύ, ο τραυματισμός του Σαβίνι υποχρέωσε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έλειψε για πέντε μέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) στην Ιταλία, καθώς ένα θλιβερό γεγονός, η απώλεια του πατέρα του, τον ανάγκασε να μεταβεί στην ιδιαίτερη του πατρίδα.

Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε για μία ακόμη φορά ο Μπαλάφας που έχασε σχεδόν μία χρονιά, όπως και ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Σας θυμίζουμε την αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Αίνιγμα που θα λυθεί στις 19:00

Ακριβείς πληροφορίες για το σχήμα που θα επιλέξει ο Μάκης Χάβος δεν έχουν διαρρεύσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του τους Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο.

Το πρώτο σενάριο μιλά για κλασικό 4-4-2. Στην περίπτωση αυτή δεξιά στη μεσαία γραμμή (σε φλατ) θα παίξει ο Φωτάκης, αριστερά ο Ελ Ζαρ και στον άξονα οι Αρίας-Γκαρσία, με επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη.

Στην περίπτωση που ο Δικέφαλος παραταχθεί σε 4-2-3-1, οι Αρίας-Γκαρσία παραμένουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δεξιά ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Ελ Ζαρ, μπροστά ο "Σάλπι" και πίσω του ο Ίβιτς ως επιτελικός.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved