«Δεν είμαι... αλλεργικός»

«Δεν είμαι... αλλεργικός»

Για την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή για μία μεγαλύτερη ομάδα μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη «Sportday».

O άσος του Πανσερραϊκού ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη προτίμηση για το που θα ήθελε να πάρει μεταγραφή δηλώνον τας χαρακτηριστικά : «Δεν είμαι αλλεργικός σε κανένα χρώμα…».

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

Για τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού: «Θεωρώ πως δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Κάπου στη διάρκεια της διαδρομής χάσαμε τον προσανατολισμό. Την περίοδο του Ιανουαρίου η επιθετική ενίσχυση ήταν αναγκαία. Το γκολ ήταν ένας ένας τομές που πονούσαμε. Δεν έγιναν σωστές μεταγραφικές επιλογές και το πληρώσαμε με τον υποβιβασμό. Κρίμα, μπορούσαμε να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το γεγονός ότι εκείνος φέτος αναδείχθηκε παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του.«Όχι, δεν  θα το έλεγα αυτό. η ομάδα είναι ομάδα και κανένας πρόεδρος, προπονητής και παίκτης δεν μπαίνει πάνω από το δικός της συμφέρον. Ακόμα και αν "κέρδισε" όπως λες έναν παίκτη, θα ήταν προτιμότερο για μένα ο Πανσερραϊκός να έμενε στην κατηγορία». 

Γκολ με ΠΑΟΚ. Το ίδιο με ΑΕΚ. Εις διπλούν στο ΚαραΪσκάκη με τον Ολυμπιακό. Πίστευες πώς εκείνο το δεκαήμερο θα το εξαργύρωνες με μεταγραφή; 

«Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχα μείνει τόσα στα δικά μου γκολ, όσο στις ήττες της ομάδας μου. Την επόμενη μέρα ήμουν πιο ήρεμο, βαθιά μέσα μου πίστευα ότι ο πρόεδρος θα με πουλούσε. Θεώρησα ότι ήταν το κατάλληλο timing, αλλά έμεινα με την ελπίδα». 

Για τον ίσχυε η πρόταση της ΑΕΚ των 500.000 ευρώ συν τους Λεονάρντο και Έντερ:

«Ο εκπρόσωπός μου ε είχε ενημερώσει για το οικονομικό σκέλος της πρότασης. Ίσως και λίγα χρήματα παραπάνω. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Δεν γνωρίζω για τα έμψυχα ανταλλάγματα. ο κ. Θεοδωρίδης, όμως, έκρινε πώς δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση και την απέρριψε. Η απόφασή του είναι σεβαστή». 

Για το αν του είχε κάνει κρούση Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός: 

«Έχω ακούσει πολλά γι' αυτές τις ομάδες. περισσότερο, όμως, από τις εφημερίδες, αλλά δεν μου έχει μιλήσει κάποιος. Δεν μου αρέσει να "φουσκώνω" το μυαλό μου με φήμες». 

Για την... ένταση στη σχέση του με τον Θεοδωρίδη που προέκυψε μετά την μη πώλησή του είπε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας τον είχε αποκαλέσει "παρτάκια": 

«Ήταν μια εν θερμώ τοποθέτηση. Όπως και η δική μου τότε, αν θυμάστε με το ειρωνικό "ευχαριστώ". Το επεισόδιο εννοείται πως θεωρείται λήξαν. Την επόμενη μέρα κιόλας μιλήσαμε. Βάλαμε στην άκρη το προσωπικό συμφέρον και σκεφτήκαμε μόνο το καλό της ομάδας».  

Για το αν θα κάνει χρήση του νόμου Γουέμπστερ (σ.σ εξαγορά του τελευταίου χρόνου συμβολαίου):

«Ελπίζω να μην κάνω. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε στα άκρα. Δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Αρκεί φυσικά, οι απαιτήσεις του προέδρου να είναι σε λογικό επίπεδο. Αν κι εφόσον αποχωρήσω από τον Πανσερραϊκό, θέλω να το κάνω ως φίλος και να επωφεληθεί η ομάδα μου από τη μεταγραφή».

Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο ή εξωτερικό; Ποια είναι η προτίμηση του Γιώργου Γεωργιάδη εν όψει καλοκαιριού;

«Δεν είμαι... αλλεργικός σε κανένα χρώμα, αν η απάντησή μου σε καλύπτει. Το εξωτερικό εννοείται ότι είναι στην άκρη του μυαλού μου αν προκύψει κάτι. Εξάλλου είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να σέβεται τον εαυτό του. Έχουμε καιρό μπροστά μας».



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved