Πανθρακικός: Ικανοποίηση για το αθλητικό κέντρο στην Πολωνία (photos)

Πανθρακικός: Ικανοποίηση για το αθλητικό κέντρο στην Πολωνία (photos)

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής είναι ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις που τους φιλοξενούν

Στο τέλος της φτάνει η παραμονή του Πανθρακικού στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και οι ιθύνοντες της ομάδας φρόντισαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η ομάδα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Λίγες μέρες προτού αναχωρήσει ο Πανθρακικός σας παρουσιάζουμε το ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται η ποδοσφαιρική ομάδα και το οποίο προσέφερε μια άριστη φιλοξενία όλο αυτό το διάστημα. To Bonifacio Spa & Sport Hotel βρίσκεται στο Σοχότσιν, μια κωμόπολη 80 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία. Είναι ένα νεόδμητο ξενοδοχείο, το οποίο χτίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο σε μια μαγευτική τοποθεσία. Είναι απομονωμένο και το περιβάλλει ένα πανέμορφο και πολύ μεγάλο σε έκταση δάσος.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά, αυτό το καλοκαίρι, που το εν λόγω ξενοδοχείο φιλοξενεί ομάδες, για την προετοιμασία τους, αφού στους εξωτερικούς χώρους του υπάρχουν και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, beach soccer αλλά και μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Η πρώτη ομάδα που έκανε φέτος προετοιμασία στο Bonifacio Hotel ήταν η Εθνική ομάδα Beach Soccer της Πολωνίας και η δεύτερη, μάλιστα, ήταν η Χαποέλ Ρανανά, ομάδα που ο Πανθρακικός κέρδισε με 1-0, στο πρώτο του φιλικού επί πολωνικού εδάφους. Εξάλλου, η ομάδα της Κομοτηνής ήταν η τρίτη ομάδα που επέλεξε αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο, για να προγραμματίσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της. Η φιλοξενία του ξενοδοχείου ήταν άριστη, οι άνθρωποί του, βέβαια, ήταν πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων του Πανθρακικού και φυσικά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτούς.

Για το αθλητικό κέντρο μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού, Χάρης Μαυρομάτης: "Πιστεύω πως όλοι μας πράξαμε σωστά και επιλέξαμε το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία. Ο Άκης Μάντζιος είχε έρθει το Πάσχα ώστε να έχει μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους και να διαπιστώσει αν έχει όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να διαμείνει και να προπονηθεί μια ομάδα. Σημαντικά θέματα όπως η διατροφή, η διαμονή αλλά και τα γήπεδα μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους και όλα τα άλλα θέματα λύθηκαν στις πρώτες 48 ώρες. Η συνεργασία με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου αλλά και το προσωπικό ήταν άψογη. Όλοι μας τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα"».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved