Τα «βλέμματα» στη Κέρκυρα

Τα «βλέμματα» στη Κέρκυρα

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 28η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί ο πρωταθλητής να έχει κριθεί, καθώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο,  ωστόσο, αυτή η… στροφή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όσον αφορά την «μάχη» της Ευρώπης, αλλά και της ουράς…

Ωστόσο, το ματς που ελκύει πάνω του τα βλέμματα της προσοχής, διεξάγεται στον ΕΑΚ της Κέρκυρας, όπου και η τοπική ομάδα θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τον Πανιώνιο, με τον χαμένο να χάνεται…

Παράλληλα, σημαντικό μας, είναι αυτά ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρακλή, ενώ πολλά αναμένεται να κρίνει η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη.


ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα στον αγών με τον Ολυμπιακό (6-0) θέλει η ΑΕΚ. Η Ένωση, στο ματς με τον Ατρόμητο, που έχει… άρωμα τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει να επανέλθει στις νίκες και να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες, θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, καθώς τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στη Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ
Μονόδρομο αποτελεί για τον Αστέρα Τρίπολης το «τρίποντο» στον αγώνα με τον Άρη. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και μόνο με νίκη θα καταφέρουν να «ανασάνουν».

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (Κέρκυρα, Πανσερραϊκός), θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Να πέσουν… κορμιά αναμένονται στο συγκεκριμένο ματς, καθώς αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν μόνο στη νίκη.

Η Κέρκυρα είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να επικρατήσει ενός αντιπάλου, που έχει τον ίδιο στόχο: την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από το νησί των Φαιάκων, έτσι ώστε στη συνέχεια να είναι πιο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ

Με στόχο να σημειώσει ακόμη μια νίκη, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 5ης θέσης, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με την Ξάνθη.

Οι Βολιώτες θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να βάλουν γερές «βάσεις» για έξοδο στην Ευρώπη, μέσω των play off.

Στην αντίπερα «όχθη», οι Ξανθιώτες, μετά την εξασφάλιση της «σωτηρίας» τους, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είναι και τυπικά πρωταθλητές για τη φετινή σεζόν, ωστόσο, έχουν ακόμα λόγους, έτσι ώστε να ζητούν την νίκη και στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του, ενώ παράλληλα επιθυμεί να κλείσει τη χρονιά μόνο με νίκες.

Ωστόσο, το «τρίποντο» ψάχνουν και οι «Αργοναύτες». Μετά την ήττα τους, από τον Ολυμπιακό Βόλου, την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλουν να ελπίζουν σε είσοδό τους στα play off.

ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ατρόμητο και επιθυμούν την επικράτηση, προκειμένου να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, διατηρεί πλέον ελάχιστες ελπίδες, για την παραμονή της στη Super League, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει.

Έτσι, θέλει να φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα και να συνεχίσει να πιστεύει στη «σωτηρία».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να προσθέσει μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, θέλει ο Πανσερραϊκός, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα «λιοντάρια», επιθυμούν μπροστά στο κοινό τους, να κατακτήσουν το «τρίποντο», απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι», που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν προετοιμαστεί για να κάνουν ακόμη ένα «διπλό» στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες δοκιμές  στο αρχικό σχήμα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League:

ΚΥΡΙΑΚΗ (5/2)

ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – Ατρόμητος

Γήπ. Αστέρα Τρίπολης: Αστέρας Τρίπολης – Άρης

ΕΑΚ Κέρκυρας: Κέρκυρα – Πανιώνιος

Πανθεσσαλικό Στάδιο: Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη

«Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Καβάλα

Τούμπας: ΠΑΟΚ – Λάρισα

Γηπ. Σερρών: Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός
*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 19:00.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved