«Ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο»

«Ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος, αναφερόμενος στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Την πεποίθησή του πως η υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα μπει σύντομα στην τελική ευθεία, εξέφρασε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος.
Ο γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του βουλευτής, τόνισε αρχικά:
«Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε το τελευταίο διάστημα και ίσως είναι αυτό που προκάλεσε μια σχετική καθυστέρηση, είναι ότι έπρεπε να τοποθετηθεί λίγο διαγώνια το γήπεδο, ώστε να πληροί τους σχετικούς όρους, να μην προσφύγει κάποιος κάτοικος της περιοχής και να τύχει καλής αποδοχής από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Κοιτάξαμε να κατοχυρωθεί νομικά αυτό. Νομίζω ότι από εδώ και στο εξής ανοίγει ο δρόμος», ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θα διατηρηθεί απόλυτα το ισοζύγιο πράσινου στην περιοχή.
«Το νέο σχέδιο δίνει μέτρα από το πλάι και από μπροστά και αυτά τα μέτρα που δημιουργούνται θα τα αναλάβει η ΑΕΚ ιδίοις εξόδοις. Επίσης ένας χώρος θα φυτευτεί και θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας, όπως παιδική χαρά και πάρκα. Θα διατηρήσουμε το ισοζύγιο πρασίνου στο πολλαπλάσιο».

Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε και στην θέληση του Δήμου να γίνει το γήπεδο στην περιοχή, που θα οδηγήσει στην αναβάθμισή της:
«Ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας ζητά και ο ίδιος να γίνει εκεί το γήπεδο και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Έχουν κλείσει μαγαζιά, επιχειρήσεις, ακόμα και περίπτερα και θεωρώ πως αποτελέσει έναν πνεύμονα ζωής για την περιοχή» και συνέχισε μιλώντας για τη δική του συνεισφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση:
«Η σχέση μου με την ΑΕΚ δεν σταματά στη βουλευτική μου ιδιότητα. Απλά στην παρούσα φάση, αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Εγώ θα συνεχίσω να παλεύω και μετά τη λήξη της βουλευτικής μου θητείας. Αυτό έχει να κάνει και με το δίκαιο και λογικό, αλλά και με φίλαθλο πνεύμα. Το ίδιο θα έκανα και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού».

Σχετικά με την απροθυμία που δείχνουν οι μέτοχοι της ΑΕΚ να χρηματοδοτήσουν, είπε:
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δύο επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Νοτιά και του Παππά, θα αποχωρήσουν τη στιγμή που μπορεί μπαίνοντας σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, θα μπορέσουν να πάρουν χρήματα πίσω και να εκμεταλλευτούν την επένδυση που έχουν κάνει. Από τη στιγμή που θα μπει η ΑΕΚ σε τέτοια διαδικασία θα βρεθούν επενδυτές».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό και την απαίτηση των οργανωμένων να παραιτηθεί η διοίκηση.
«Θα σας πω ότι όλα ήταν χαμένα από τις 6-7 πρώτες αγωνιστικές. Να σας θυμίσω ότι μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ και άλλες, έχουν φύγει με 6αρες από το γήπεδο. Τίποτα δεν τελειώνει για μια ομάδα, όπως δεν τελείωσε τίποτα και μετά την 4αρα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, πριν από τρία χρόνια. Οι οργανωμένοι απαιτούν να παραιτηθεί η υπάρχουσα διοίκηση, λέγοντας πως είναι υπηρεσιακοί. Και ύστερα ποιος θα έρθει την επόμενη Δευτέρα να αναλάβει την ΑΕΚ; Εγώ δεν έχω συμμαχήσει με κανέναν. Με τον διάλογο θέλουμε να κάνουμε το όνειρο του γηπέδου πραγματικότητα».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved