Οργιάζουν οι φήμες για Καραγκούνη!

Οργιάζουν οι φήμες για Καραγκούνη!

Πολλά είναι τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με το που θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης, με την ΑΕΚ να είναι η τελευταία ομάδα που… μπήκε στον χορό.

Από την ημέρα που τελείωσε η «περιπέτεια» της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία, ένα όνομα ήταν το πιο πολυσυζητημένο από όλα. Αυτό του αρχηγού της «γαλανόλευκης». Ο Γιώργος Καραγκούνης είχε αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να βάλει τέλος στη διεθνή του καριέρα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεδομένα δεν θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τη Φούλαμ. Η πρώτη σκέψη όλων, ήταν πως θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του. Με τους «πράσινους» είχαν γίνει επαφές τόσο πριν, όσο και μετά τη Βραζιλία, όμως, χρυσή τομή δεν βρέθηκε κι έτσι δεν θα υπάρξει δεύτερη επιστροφή και τρίτη θητεία του «Τυπάρα» στα πράσινα.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Παναθηναϊκό, η συζήτηση που ξεκίνησε ήταν το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης. Ενδεχόμενο να σταματήσει δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, αφού ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παίξει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Αυτό είπε και στους ανθρώπους της ΕΠΟ όταν του πρότειναν να γίνει φιλικό της Εθνικής προς τιμήν του, όπως σας αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το Onsports, ωστόσο παραμένει… μυστήριο το ποια θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική «στέγη» του «Κάρα».

Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για προτάσεις από το MLS αλλά και την Αυστραλία. Όμως, αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Γιώργος Καραγκούνης εδώ κι αρκετό καιρό, πριν καν τελειώσει η περσινή σεζόν, είχε ξεκαθαρίσει πως πλέον θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του – πρόσφατα δήλωσε πως «ήρθε η ώρα να γίνω περισσότερο μπαμπάς» - και δύσκολα θα ξενιτευτεί εκ νέου, τότε αυτόματα αυτά απορρίπτονται. Συνεπώς, περνάμε στις… εντός Ελλάδας λύσεις, που είναι μεν αρκετές αλλά δεν είναι ιδιαίτερα… θελκτικές για την ώρα.

Η πρώτη ομάδα που έχει κινηθεί για τον Καραγκούνη και θέλει να τον αποκτήσει, αλλά έχει αντικειμενικές δυσκολίες να ξεπεράσει, είναι ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή δημοσιεύματα εφημερίδων ανέφεραν πως στο «κόλπο» έχει μπει δυνατά και η ΑΕΚ, που θέλει έναν ποδοσφαιριστή με την ηγετική φυσιογνωμία και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του «Κάρα» για να «χτίσει» την ομάδα που θα επανέλθει στη SuperLeague. Όμως, αν ο Καραγκούνης έχει αποφασίσει να παίξει μια χρονιά θα υπάρξει… αγκάθι, αφού στην Ένωση θα τον ήθελαν στο ρόστερ και την πρώτη χρονιά της επανόδου στα «σαλόνια». Τέλος, υπάρχουν και κάποιοι… ψίθυροι που αναφέρουν ότι ο Καραγκούνης θα ήταν η πρώτη επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη σε περίπτωση που είχε εν λευκώ τα κλειδιά του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ…

Όλα αυτά, την ώρα που ο ίδιος ο Καραγκούνης δεν έχει τοποθετηθεί για τίποτα άλλο πέρα από το «αντίο» στην Εθνική. Παραμένει άγνωστη η θέση του για τη μη επιστροφή στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του. Όταν αποφασίσει, ωστόσο, ο «Τυπάρας», είναι δεδομένο πως θα κάνει ξεκάθαρη τη θέση του και θα διαφωτίσει το τοπίο, έτσι ώστε να φανεί και ποια σενάρια είναι βάσιμα και ποια αποκυήματα φαντασίας…

Διαβάστε ακόμα:

 Το «αντίο» του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική Ομάδα (videos+photos)

Υπόκλιση της «Independent» σε Καραγκούνη!

Ευχαρίστησε, αλλά συνεχίζει ο Καραγκούνης!



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved