«Αγώνας της χρονιάς με Κέρκυρα»

«Αγώνας της χρονιάς με Κέρκυρα»

Ως τον αγώνα της χρονιάς χαρακτήρισε για τον Πανιώνιο αυτόν που δίνει την Κυριακή (03/04) με την Κέρκυρα ο Σίτο Ριέρα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου, μιλώντας στην εκπομπή Super League Preview του συνδρομητικού καναλιού, αναφέρθηκε επίσης στον Τάκη Λεμονή, τον αδερφό του, Άλμπερτ, με τον οποίο θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί μαζί του, αλλά και για το μέλλον του, όπου ήταν αινιγματικός.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, τόνισε: «Πάντα σκεφτόμαστε ότι ο αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός για την ομάδα. Οπωσδήποτε είναι ο αγώνας της χρονιάς. Εφόσον κερδίσουμε την Κέρκυρα, τότε νομίζω πως όλα τέλειωσαν. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη σε αυτόν τον αγώνα».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος, απάντησε: «Πρέπει η άμυνά μας να είναι φανταστική, να παρουσιαστεί αλάνθαστη. Στη συνέχεια θα παίξει σημαντικό ρόλο το κομμάτι των αντεπιθέσεων. Ο Πανιώνιος διαθέτει καλούς παίκτες στην επίθεση και εφόσον παρουσιαστούμε καλοί, τότε θα κερδίσουμε».

Αναφορικά με τα λάθη της φετινής σεζόν, είπε: «Πέρυσι η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά διαθέτοντας ποιοτικούς παίκτες. Αυτή τη χρονιά δεν νομίζω πως πήγε κάτι λάθος. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές, όταν χρησιμοποιείς πολλούς νέους παίκτες συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ίσως ένας από τους λόγους να είναι αυτός».

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να σκοράρει κόντρα στην Κέρκυρα, ήταν κατηγορηματικός: «Ναι φυσικά. Επιθυμία μου είναι να πετύχω ένα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα αν καταφέρω να σκοράρω, θα είναι ακόμα καλύτερα».

Μιλώντας για τον Τάκη Λεμονή, τόνισε: «Για μένα αποτελεί μεγάλη έκπληξη διότι δεν τον γνώριζα πριν. Ήρθε τον Δεκέμβριο στην ομάδα και για μένα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. Θεωρώ πως είναι φανταστικός προπονητής, μου αρέσει πολύ. Όχι μόνο για τη δουλειά του, αλλά και σαν άνθρωπος. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Επίσης, δουλεύει πάρα πολύ για τον Πανιώνιο».

Αναφορικά με το μέλλον του, υποστήριξε: «Το μέλλον μου είναι αφοσιωμένο στις τρεις εβδομάδες που έρχονται. Θέλω να διατηρήσω τον Πανιώνιο στην πρώτη κατηγορία. Όταν τελειώσει η σεζόν, σίγουρα θα μιλήσω με την ομάδα και θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Σίγουρα θα βρεθεί μια λύση για το μέλλον μου».

Όσο για τον αδερφό του, Άλμπερτ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, είπε: «Για μένα είναι φανταστικό, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Όταν παίζω εναντίον του είναι πιο δύσκολο, αλλά πριν ήταν πιο εύκολα για μένα. Είμαι χαρούμενος όμως τώρα διότι έχω όλη την οικογένειά μου εδώ και αυτό είναι κάτι φανταστικό».

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή και ως συμπαίκτης μαζί του: «Φυσικά, είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Εάν μπορούμε μελλοντικά να είμαστε στην ίδια ομάδα θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Τέλος, μιλώντας για τα χόμπι του, είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω τένις, αλλά δεν μπορώ να παίζω για πολύ διότι είναι κουραστικό. Είναι λίγο σκληρό σαν άθλημα. Επίσης μου αρέσει το γκολφ. Παίζω μαζί με κάποιους φίλους μου, ενώ από την ομάδα μου παίζω με τον Μπάλαμπαν. Ο Μπόσκο παίζει πολύ καλά γκολ, σαν επαγγελματίας. Φυσικά παίζω και με τον αδερφό μου κάποιες φορές».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved