Γεωργιάδης: «Θα ήθελα ΠΑΟΚ»

Γεωργιάδης: «Θα ήθελα ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι έδωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος τόνισε την επιθυμία του να γίνει κάποια στιγμή προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αρχικά για την καριέρα που έχει ξεκινήσει ως προπονητής, τόνισε:
«Έχω συνηθίσει πλέον. Ήμουν πέρυσι στην Νέων, μετά τη φυγή του Νίκου Νιόπλια ανέλαβα την Ελπίδων. Για αρχή νομίζω ότι είναι πολύ καλά. Το βλέπω πολύ θετικά. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και να συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες. Πιστεύω και εγώ να εξελιχθώ μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Για τον ελάχιστο χρόνο που δίνουν οι ελληνικές ομάδες στους νεαρούς παίκτες είπε:
«Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Αν τα παιδιά είχαν τις συμμετοχές που πρέπει στις ομάδες τους τότε θα σας μιλούσα και εγώ διαφορετικά. Τα παιδιά έχουν σπουδαία αξία, αλλά έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με τους τόσους ξένους είναι δύσκολο να βρουν θέση. Σιγά-σιγά βλέπω πως αλλάζει αυτό. Όταν είσαι ήδη 20-21 ετών, δεν νομίζω πως είσαι μικρός για να μην αγωνίζεσαι στην Super League».

Για τα προπονητικά του όνειρα ο Γεωργιάδης επεσήμανε:
«Ως προπονητής νομίζω πως δεν πρέπει να σκέφτεσαι να κάνεις τόσο μεγάλα βήματα. Η θέση στην Εθνική Ανδρών ίσως είναι η πιο μεγάλη θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος εδώ. Κοιτάζω καθημερινά να μαθαίνω μέσα από τις καινούργιες εμπειρίες. Είμαι ευχαριστημένος με την θέση που έχω».

Εκεί ο Γεωργιάδης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:
«Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ποτέ δεν ξέρει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Μακάρι κάποια στιγμή να έχω τη δυνατότητα και την τύχη να πάω στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά».

Σχόλιο έκανε και για την πορεία του Δικεφάλου:
«Δεν θα ήθελα να εστιάσω πολύ στο κάθε αποτέλεσμα. Στην ουσία ένα άσχημο αποτέλεσμα στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, έφερε γκρίνια από πολλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι θεωρούν ότι έφερε τον ΠΑΟΚ πίσω. Θα ήθελα να σταθώ στην δουλειά που γίνετε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, στην συσπείρωση που υπάρχει.

Μεγάλα βήματα προόδου, πολυπληθείς παρουσία του κόσμου. Φέτος έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια. Εντάξει, στο πρωτάθλημα δεν πήγε όπως θα ήθελε ο κόσμος, αλλά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σωστό δρόμο και ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα».

Για ΠΑΟΚ μίλησε και όταν ρωτήθηκε για τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του:
«Σίγουρα κάποια παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους στην Αγγλία είναι ιδιαίτερα. Μοναδική στιγμή είναι και ο ημιτελικός του Champions League με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, τα δύο Κύπελλα Ελλάδας που κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα έχει πολύ λίγα τρόπαια για την δυναμική της. Οπότε, όποιον τίτλο παίρνει, είναι ιστορικός και γιορτάζεται έντονα».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved