Τσέζαρεκ: «Το ματς της χρονιάς»

Τσέζαρεκ: «Το ματς της χρονιάς»

Ο Κροάτης επιθετικός του Αρη αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του αγώνα στην Τρίπολη.

Τόσο για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ όσο και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Αρη το παιχνίδι της Κυριακής (03/04) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα είναι τελικός. Μέχρι βέβαια τον επόμενο…

Ο Κροάτης επιθετικός, που επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν μέρη, μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM  αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του αγώνα στην πελοποννησιακή πόλη.

«Ήμουν για τρία χρόνια παίκτης του Αστέρα, αλλά τώρα αγωνίζομαι για τον Αρη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς, προκειμένου να έχουμε ελπίδες εισόδου στα πλέι οφ».

Όσον αφορά στις ατυχίες των τραυματισμών που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπογράμμισε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Εκεί που έβρισκα ρυθμό, ερχόταν ένας τραυματισμός και, όπως ήταν λογικό, χρειάζονταν ένα διάστημα για να βρω τα πατήματά του, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ποδοσφαιριστή. Γενικώς φέτος ήμουν ιδιαίτερα άτυχος. Πάντως, μετά το τελευταίο πρόβλημα προσαγωγών και κοιλιακών μου που είχα, τώρα είμαι καλά».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα στην Τρίπολη, είπε: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είμαι στον Αρη και δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες. Εγώ που ήμουν εκτός, λόγω τραυματισμού, έβλεπα ανεβασμένους τους συμπαίκτες μου. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι βάλαμε 7 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πάμε να πάρουμε και αυτό το ματς».

Σχετικά με το επιθετικογενές σύστημα στο οποίο αρέσκεται ο Σάκης Τσιώλης, ο Τσέζαρεκ σχολίασε: «Ο νέος μας προπονητής αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό με βολεύει σαν φορ. Πιστεύω ότι θα δείξω την ποιότητά μου. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε ότι ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι επιθετικοί πετύχαμε πολλά γκολ. Βρίσκομαι επτά χρόνια στην Ελλάδα και παίζω ποδόσφαιρο, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του Αρη πριν τον κ. Τσιώλη δεν με βοηθούσε να σκοράρω».

Ερωτηθείς για τον Σάκη Τσιώλη ως προπονητή, αλλά και ως άνθρωπο, ο Κροάτης, τόνισε: «Γνωρίζω την δουλειά του και έχω να πω πως είναι ένας φοβερός προπονητής και φοβερός άνθρωπος. Δίνει ηρεμία στην ομάδα. Ο Αρης δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο προπονητή. Πιστεύω πως είναι ιδανικός. Ήδη σε ένα μικρό διάστημα κατάφερε να δείξει λίγο από το έργο του».

Και ολοκλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τρίπολη και θα πρέπει να το κερδίσουμε. Θα νιώσουμε δε σαν στο σπίτι μας εφόσον θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Θα μας βοηθήσει πολύ το γεγονός αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει στις δυνατότητές μου.

Δεν ήταν καλή χρονιά αυτή για εμένα αν και πέτυχα σημαντικά γκολ στην Ευρώπη. Του χρόνου θα είμαι έτοιμος και θα έχω 10-15 γκολ για πλάκα. Σε αυτό βοηθάει και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα από τόσους καλούς επιθετικούς παίκτες. Ο Αρης ήταν πάντα μεγάλος στα μάτια μου. Η ομάδα αξίζει την θέση στα πλέι οφ. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορούμε και πρέπει να το πιστέψουμε όλοι».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved