Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (video)

Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (video)

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με κεντρικό σύνθημα «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Κατά την παρουσίαση των νέων καρτών επισημάνθηκε πως μετά από συζήτηση με τους κατόχους διαρκείας, έγινε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες τους, με δεδομένη την οικονομική κρίση.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιάννης Βρέντζος, λέγοντας: «Ο λαός του Ολυμπιακού στηρίζει πάντα την ομάδα. Και γι’ αυτό φέτος είχαμε έναν διάλογο με τους κατόχους διαρκείας για να μάθουμε τις επιθυμίες τους. Πλέον θα υπάρχουν διαρκείας με οικονομική δυνατότητα για όλους. Καταλαβαίνουμε την κρίση και είμαστε κοντά στον κόσμο. Επίσης θέλουμε κοντά μας περισσότερα παιδιά. Χτίζουμε τις επόμενες γενιές Ολυμπιακών. Φτιάχνουμε ένα ιδιαίτερο πακέτο για τα παιδιά και κάθε γονιός θα μπορεί να φέρνει τα παιδιά του με μια καλή οικονομικά πρόταση. Επίσης για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς κατόχους διαρκείας.

Αναβαθμίζουμε την γηπεδική εμπειρία. Θέλουμε να έρχονται και βλέπουν τον Ολυμπιακό και να μην περιορίζονται μόνο στα 90 λεπτά. Δηλαδή να γίνει μια σημαντική εμπειρία για όλους που θα ευχαριστεί τους φίλους του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, όπου παρουσίασε τα νέα πακέτα στα διαρκείας:

«Νέο προϊόν είναι το παιδικό εισιτήριο διαρκείας. Θα υπάρχει έκπτωση 70% στην αρχική αξία της τιμής, πλην των ευρωπαϊκών αγώνων και αυτών με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Θα έχουν όμως προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων για τους παραπάνω αγώνες. Αναβαθμίζουμε την κερκίδα κοινωνικής αλληλεγγύης με νέα κατηγορία αυτή των ανέργων, όπου με 190 ευρώ θα δουν όλους τους αγώνες και με 90 ευρώ μόνο τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Στην κατηγορία friends & family υπάρχει τιμή με 290 ευρώ, δίπλα στην οικογενειακή κερκίδα με φιλικό περιβάλλον.

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα παίρνουν ένα πακέτο με δώρα για κάθε οπαδό και θα υπάρχουν και κάποιες προσφορές για τη μέρα που θα περνάει στο γήπεδο, με διάφορες εκπτώσεις σε αναψυκτικά, σνακ αλλά και στην μπουτίκ της ομάδας. Η κερκίδα VIP χωρίζεται στα δυο. Η VVIP που έχει πολλά προνόμια με φαγητό, δωρεάν εισιτήρια, προτεραιότητα σε αγορά αγώνων. Η άλλη είναι η VIP που επίσης έχει πολλά προνόμια. Οι τιμές παραμένουν ίδιες, με πέρσι, που είχαν μειωθεί.

Στόχος όλων είναι να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δίνουν. Έτσι υπάρχει το πρόγραμμα Loyalty που αφορά όσους παίρνουν κάθε χρόνο διαρκείας. Θα υπάρξουν κληρώσεις με διάφορα δώρα.

Η περίοδος ανανέωσης των καρτών διαρκείας ξεκινάει από 26 Ιουνίου και τελειώνει 9 Ιουλίου. Για νέους κατόχους η διάθεση ξεκινάει από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου. Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να είναι ενημερωμένα μέλη στον Ερασιτέχνη. Το ποσό είναι 50 ευρώ για όσους θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους αλλά και γι αυτούς που θα γίνουν νέοι κάτοχοι διαρκείας.

Θα υπάρξουν πολλές παροχές και από τους χορηγούς του Ολυμπιακού, που θα δώσουν προνόμια και υπηρεσίες στους κατόχους διαρκείας.

Στα πλαίσια συνεργασίας του Θρύλου με τη UNICEF, όλοι οι φίλαθλοι που θα πάνε να ανανεώσουν, είτε γίνουν νέοι κάτοχοι διαρκείας, θα μπορούν να προσφέρουν και ότι θέλουν για την UNICEF και τον μεγάλο σκοπό του εμβολιασμού παιδιών σε όλο τον πλανήτη. Η UNICEF και τον επόμενο χρόνο θα είναι στην φανέλα του Ολυμπιακού.

Στόχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα εισιτήρια διαρκείας είναι να ξεπεράσει τις πωλήσεις της περσινής σεζόν».

Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τον Γιάννη Βρέντζο να σημειώνει: «Κύριο μέλημα για φέτος είναι η διατήρηση του περσινού πετυχημένου κορμού. Επίσης το παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί καθυστέρηση στις μεταγραφές. Με την έναρξη της περιόδου θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού, που θα αποτελείται από 22, 23 ποδοσφαιριστές. Τα 8/11 της ομάδας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εντινγκά. Το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές τριών, τεσσάρων παικτών στην μεσοεπιθετική γραμμή, που θα είναι κλειδιά για τη νέα σεζόν και θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός με όλα αυτά που κάνει έχει γίνει ελκυστικός προορισμός για παίκτες από το εξωτερικό».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, σημείωσε: «Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, ανανέωσης των συμβολαίων, πολύ πριν πάνε προς την λήξη τους. Συμβαίνει αυτό τα τέσσερα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να θεωρούνται σαν μεταγραφές».

Για την περίπτωση του Κάμπελ ο Βρέντζος είπε: «Ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια για οψιόν αγοράς με τον δανεισμό από την Άρσεναλ που δεν δέχθηκε. Έγινε και δεύτερη πρόταση στην Άρσεναλ, αλλά περίμενε το Μουντιάλ και έγινε νέα προσέγγιση προς τη λήξη της σεζόν. Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα της Άρσεναλ είναι να τον κρατήσει, κάτι που δείχνει να θέλει και ο παίκτης».

Για τον Μαρκάνο, σχολίασε: «Ο Μαρκάνο έχει δύο ακόμα χρόνια συμβολαίου με την Ρουμπίν Καζάν με μεγάλες οικονομικές απολαβές, που δεν μπορούν να προσεγγιστούν. Καθιστά δύσκολη την περίπτωση, αλλά είναι και επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι έτσι αποτελεί έναν στόχο».

Σχετικά με το θέμα του Φινμπόγκασον ο Βρέντζος εξήγησε: «Έγινε σημαντική προσφορά σε Χέρενφεϊν και Φινμπόγκασον με τον παίκτη να είναι ικανοποιημένος, αλλά όχι η ομάδα. Αν η ομάδα βρει τα λεφτά που θέλει, τότε θα τον δώσει».

Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (video)



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved