«Λυπάμαι για την κατάντια κάποιων»

«Λυπάμαι για την κατάντια κάποιων»

Άμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου στις κατηγορίες των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζου προς το πρόσωπό του.

Ο Κώστας Γκόντζος απάντησε μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα the player.gr.

Αναλυτικά η απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου:

«Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια κάποιων στον Παναθηναϊκό, που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν με τέτοιο αισχρό τρόπο δυο ιερά τέρατα της ομάδας του Γουέμπλεϊ. Υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω απ’ αυτή την ανηθικότητα στην οποία υποχρέωσαν τον Μίμη Δομάζο και τον Αντώνη Αντωνιάδη. Ήρθα αμέσως σε επικοινωνία μαζί τους. Τους ρώτησα αν άκουσαν την εκπομπή. Η απάντηση ήταν κοινή. «Δεν την ακούσαμε, αλλά μας είπαν ότι… είπες». Τους ενημέρωσα και ειδικά τον Μίμη Δομάζο, ότι η μοναδική αναφορά μου στην εκπομπή ήταν στο όνομά του και συγκεκριμένα «ο Μίμης είναι στρατηγός κι ότι κι αν λέει τον σέβομαι». Αν αυτό ήταν τα… απαξιωτικά λόγια που εννοούν οι δύο παλαίμαχοι, ειλικρινά συγνώμη δεν πρόκειται να το ξαναπώ.

Όμως επειδή και οι δύο είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν μπορεί πια να κρύβονται πίσω από τα «μου είπαν ότι είπες» και να εξακολουθούν να έχουν την υπογραφή τους κάτω από ανακοίνωση με προσβλητικότατους χαρακτηρισμούς όπως «υπάλληλος του Τζίγκερ», λειτουργώντας έμμεσα και σαν ηθικοί αυτουργοί για επανάληψη πράξεων βίας εναντίον μου και των παιδιών μου και της οικογένειάς μου συνολικότερα με την φράση «τον παραδίδουμε στην κρίση των οπαδών μας που έχοντας αλάνθαστο αισθητήριο πολλές φορές έχουν μνημονεύσει το όνομά του με εκφράσεις στα συνθήματά τους που του αξίζουν».

Αν δεν θυμούνται οι κύριοι Δομάζος και Αντωνιάδης τα συνθήματα τα οποία καλούν άμεσα να ξαναφωνάξουν οι… οπαδοί και τα οποία όπως λένε «μου αξίζουν», είναι «Γκόντζο μπινέ που…ας γιε», «Γκόντζο Γκόντζο αει γαμ… σου Γκόντζο», «Γκόντζο να βγάλεις καρκίνο εσύ και τα παιδιά σου» και μια σειρά άλλα παρόμοια, ενώ όπως επίσης ξέρουν, δυο φορές έχω ξυλοκοπηθεί ανηλεώς μπροστά στα ανήλικα παιδιά μου και μια φορά έγινε απόπειρα οπλοφόρου έξω από το σπίτι μου, θέματα τα οποία έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Λυπάμαι ειλικρινά αν μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έφτασαν και οι δύο  όχι απλά να υιοθετούν αλλά να παροτρύνουν ανοιχτά σε τέτοιου είδους πράξεις και ειδικά ο Αντώνης Αντωνιάδης που διατέλεσε μέλος της ΔΕΑΒ της επιτροπής δηλαδή καταπολέμησης της βίας και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τους συνδέσμους. Λυπάμαι, αλλά πια κουράστηκα να είμαι και κερατάς και δαρμένος. Και μόνο και μόνο από σεβασμό κατ’ αρχήν και στους δύο και επειδή δεύτερον υποψιάζομαι ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός και ο συγγραφέας της ανακοίνωσης, καθώς δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένοι έπεσαν τόσο χαμηλά, περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι, όχι απλά να ανακαλέσουν δημόσια, αλλά και να μιλήσουν αν έχουν το θάρρος και να αποκαλύψουν ποιος τους ενημέρωσε ψευδώς για το περιεχόμενο της εκπομπής και της εφημερίδας.

Αλλιώτικα ειλικρινά λυπάμαι. Θα καταφύγω στην δικαιοσύνη, ενώ τους θεωρώ ήδη ΚΑΙ αυτούς ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ για οτιδήποτε ακουστεί σε βάρος μου από δω και μπρος και πολύ περισσότερο για οτιδήποτε συμβεί σε βάρος εμού προσωπικά, της εφημερίδας και των στελεχών της, καθώς και οποιασδήποτε απόπειρας κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας τόσο εμού προσωπικώς και όσο και των παιδιών και της οικογένειάς μου συνολικότερα».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved