Καλαϊτζίδης: «Στον Άρη μιλάμε μόνο για Β’ Εθνική»

Καλαϊτζίδης: «Στον Άρη μιλάμε μόνο για Β’ Εθνική»

Η παρουσία του Δασυγένη είναι εγγύηση για τους «κίτρινους» αναφέρει ο έμπειρος προπονητής που αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικέων

Οι συζητήσεις που γίνονται στον Άρη αφορούν μόνο τη Football League, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που επεσήμανε ότι η συμφωνία του με τους «κίτρινους» είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η παρουσία του Δασυγένη στον Άρη αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των «κίτρινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:

Για της συζητήσεις του με τον Άρη: «Υπάρχουν πολλές συναντήσεις με τους ανθρώπους του Άρη. Έχουμε καταλήξει στο πως θα δημιουργηθεί μια ομάδα. Αν κάτσεις από μακριά ως παρατηρητής και διακρίνεις τα τεκταινόμενα θα δεις πως έλειψε η αξιοπιστία και η ομάδα έχασε την ποδοσφαιρική ταυτότητα της. Αυτοί οι δυο πυλώνες θα πρέπει να είναι αυτοί που θα πρέπει να κινηθεί η διοίκηση του Άρη και ο προπονητής του».

Για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις: «Αυτή την στιγμή είμαστε στο οικονομικό που δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση και δεν μπορεί να εμποδίσει την συνεργασία».

Για το αν τον πρότεινε ο Δασυγένης: «Σε μια από της συζητήσεις βρέθηκε ο κ. Δασυγένης που είναι εγγύηση στην εξέλιξη των πραγμάτων του Άρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πορεία του σαν επαγγελματία αλλά και στον Άρη».

Για την κατηγορία για την οποία γίνονται οι συζητήσεις: «Βεβαίως μιλάμε μόνο για Β’ εθνική. Όλες οι συζητήσεις έχουν γίνει για την δεύτερη εθνική και για την προοπτική ανόδου που είναι και η φυσική θέση της ομάδας. Κάθε κρίση έχει ευκαιρίες. Αυτή είναι μια ευκαιρία αναδόμησης σε πολλά τμήματα της ομάδας και του αγωνιστικού».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν μπορείς να προδικάσεις. Έρχεται η γνώση και που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, έρχεται το περιβάλλον και η δυναμική της ομάδας να δημιουργήσει την προοπτική και κάποια σημεία στην αφετηρία που προδικάζουν ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν άργησε ο Άρης: «Πάντα λείπει χρόνος και ποτέ δεν περισσεύει. Ακόμα και τώρα, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα προλαβαίνει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία. Πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα και πάντα κρύβονται παγίδες. Ακούγεται το “ Άρη είσαι” και το ότι ο Άρη είναι μεγάλη ομάδα. Έχει μείνει μόνο η δυναμική του κόσμου αλλά πρέπει να δείξει και η ομάδα αγωνιστική δυναμική για να μπορέσει να είναι μεγάλη ομάδα. Ο  κόσμος από μόνος του δεν μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ομάδα. Την αγαπάει, την στηρίζει αλλά αν η ομάδα δεν του δώσει την δυνατότητα να την στηρίξει με μεγαλύτερη θέρμη. Ο μοναδικός δρόμος να συσπειρωθεί ο Άρη είναι το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Αυτό έχει λείψει και έχει λείψει η αγωνιστική ταυτότητα. Όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν χάσει την ποδοσφαιρική ταυτότητα τους».

Για τον Γιώργο Κικερίδη: «Ο Γιώργος Κικερίδης είναι ένας από τους συνεργάτες που είχα στην Βέροια. Πολύ ωφέλιμος, γνωρίζει πολύ καλά τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που δουλεύω, τους βρίσκει και κερδίζω χρόνο. Ο χρόνος δεν έχει εκτιμηθεί επειδή είναι πανάκριβος».

Για την περίπτωση του Ολαιτάν: «Ήταν το έλλειμμα γνώσης εκείνων των ανθρώπων του Άρη να αξιολογήσουν τον ποδοσφαιριστή. Όταν κάποιον δεν τον θέλεις και το δίνεις και την επόμενη σεζόν σου λένε αν το θες και πάλι λες όχι τότε είναι λάθος εκτίμηση. Ο Ολαιτάν ήταν δανεικός στην Βέροια. Είχε γίνει ένα φιλικό να εξετάσει ξανά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, εκτιμήθηκε πως δεν χρειαζόταν και έμεινε ελεύθερος. Η Βέροια αξιολόγησε καλύτερα από τους ανθρώπου του Άρη και την ίδιο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Έζησε το παιδί μεγαλύτερη ζεστασιά, αξιοποιήσαμε και τις ιδιαίτερες δεξιότητες που έχει και δημιουργήσαμε καλύτερες προοπτικές για το παιδί και την οικογένεια του».

Για το αν θα φέρει παίκτες από την Βέροια: «Πρώτιστος είμαι στην φάση αξιολόγησης του υπάρχοντος έμψυχου υλικού. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα πρέπει να συμπληρώνουν τους υπάρχοντες. Μπορεί να έρθουν παίκτες και από την Βέροια. Σημασία έχει το υπάρχον υλικό και αν μπορεί να βοηθήσει στην αξιοποίηση του στόχου. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι πόσο μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας στην δουλειά του για να βρει η ομάδα την χαμένη της αξιοπρέπεια».

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις στις συζητήσεις που γίνονται: «Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν συζητήθηκαν όλα και είναι θέμα της διοίκησης. Εκτιμώ πως δεν θα περάσει την Τετάρτη αυτή η ιστορία. Αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και πρέπει και εγώ να κοιτάξω κάτι άλλο. Δεν είναι προσδιορισμός χρόνου αλλά στο σημείο που έχουν φτάσει οι συζητήσεις πλέον μένει αυτό».



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved