«Κατάθεση ψυχής με Αρη»

«Κατάθεση ψυχής με Αρη»

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε αυτό με τον Αρη ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αρχικά, μίλησε για το παιχνίδι με τον Αρη: «Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας μέχρι τώρα και έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Είναι ένας τελικός και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας, να έχουμε καθαρό μυαλό και να καταθέσουμε την ψυχή μας όπως κάναμε με το Βόλο. Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις και θέλει τη νίκη για να παίξει πλέι-οφ.

Άπαντες είμαστε έτοιμοι, γνώστες της κρισιμότητας της κατάστασης και μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα. Είναι φυσιολογικό να κατέβουν πολλοί οπαδοί του Άρη γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει έναν στόχο. Δεν είναι κακό αυτό για μας, τα παιδιά πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και οι φίλαθλοί μας μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο όπως έκαναν με το Βόλο».

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών, ο Δερμιτζάκης, επισήμανε: «Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν για το ματς, τραυματίες είναι ο Καρέρα ο οποίος δοκίμασε αλλά δεν τα κατάφερε. Είμαστε αισιόδοξοι για τους Ορόθκο, Φυτανίδη που έχασαν προπονήσεις. Δε στεκόμαστε στις απουσίες, όποιοι κι αν παίξουν πρέπει να προσφέρουν τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη για να είμαστε πιο κοντά στο στόχο».

Σε ερώτηση για την τακτική, υπογράμμισε: «Πάντα κάνουμε ανάλυση στον αντίπαλο και διαπιστώνουμε τα αδύνατα σημεία. Το θέμα όμως δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά πως είμαστε εμείς. Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι επειδή η θηλιά αρχίζει και σφίγγει πολύ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Υπάρχουν παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει σκέψη να χρησιμοποιηθούν για να φρεσκάρουμε και να δείξουμε κάτι διαφορετικό σε αυτό το ματς».

Για το τι χρειάζεται για τη σωτηρία, σημείωσε: «Η σωτηρία πρέπει να είναι και σε ατομικό επίπεδο. Να νιώθουμε καλά ότι πετύχαμε ένα στόχο. Η ομάδα έχει παίκτες τέτοιους που μπορούν στην κρίσιμη στιγμή που διανύουμε να βοηθήσουν να πετύχει το στόχο».

Τέλος, αναφερόμενος στο επεισόδιο του Μπαστία με τον Αράς, είπε: «Έχει επιβληθεί πρόστιμο στους δύο παίκτες, το θέμα θεωρείται λήξαν. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν είναι ωραίο αλλά συμβαίνει. Το καλό είναι ότι ήταν κάτι της στιγμής, δεν υπήρχε παρελθόν και δε θα υπάρχει μέλλον».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved