«Στο χέρι μας η πεντάδα»!

«Στο χέρι μας η πεντάδα»!

Δηλώσεις του Κώστα Καπετάνου φιλοξενούνται στο Libero Fm, 107.4, ο οποίος μίλησε για την φετινή πορεία του Ολυμπιακό Βόλου και τη δική του πολύ καλή παρουσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καπετάνου:

«Δεν ξεκίνησα καλά την χρονιά αλλά στην συνέχεια πήρα την ευκαιρία από τον προπονητή μου και πιστεύω ότι κάνω την καλύτερη σεζόν μου στην Superleague. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα, ήρθα πέρυσι το Δεκέμβριο και διαπίστωσα αμέσως ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε στην διάρκεια της φετινής χρονιάς, που η ομάδα αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ επίσης ότι κάποιοι παίκτες από την ομάδα θα έπρεπε να πάρουν τη ευκαιρία να αγωνιστούν και στην Εθνική ομάδα. Ο κ. Σάντος έχει δείξει ότι είναι δίκαιος και έχει πάρει παίκτες από ομάδες λιγότερο καλές, έτσι ελπίζω να δώσει κάποια ευκαιρία και σε παιδιά της ομάδας».

Για τον στόχο της 5ης θέσης και την ευρωπαϊκή έξοδο:
«Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό για την προσπάθεια αυτή, το διπλό μέσα στην Καβάλα, έτσι όλα είναι στο χέρι μας πλέον. Η ομάδα παίζει με την Ξάνθη τώρα και με νίκη πλησιάζει πολύ περισσότερο στον στόχο αυτό. Αν στον αγώνα της Κυριακής φέρουμε πάντως το ίδιο αποτέλεσμα, με τον Άρη θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς είναι ο βασικός μας αντίπαλος».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το μερίδιο του κ. Τσιώλη σε όσα έχει πετύχει φέτος η ομάδα. Δούλεψε δύο χρόνια στην ομάδα και έβαλε τις βάσεις για να φτάσει ο Ολυμπιακός Βόλου σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Τώρα είναι ο κ. Κατσαβάκης στην ομάδα και προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα καθώς η ομάδα ήταν πολύ καλά δουλεμένη, δεν είναι εύκολο να βάλει πολλά νέα πράγματα στο παιχνίδι της τώρα. Θα είναι δύσκολο για πολλά παιδιά να τον βρουν αντίπαλο τους με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και μετά τον αγώνα πάλι φίλοι θα είμαστε φυσικά».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ανέβει στα μάτια των φίλων του ποδοσφαίρου. Εγώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες προπονούμαι μόνος καθώς δεν τα βρήκαμε με την διοίκηση για νέο συμβόλαιο, αλλά όποτε μου ζητηθεί θα αγωνιστώ για την ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, όπως έκανα πάντοτε. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο μου και αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να η προοπτική να αγωνιστώ στο εξωτερικό, αν δεν συμβεί αυτό τότε θα κοιτάξω για ομάδα από την Ελλάδα. Είναι όμως νωρίς ακόμη, έχουμε καιρό μπροστά μας για να τα δούμε όλα αυτά».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved