«Παιχνίδι ζωής και θανάτου»

«Παιχνίδι ζωής και θανάτου»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ παράλληλα τόνισε την έμφαση που πρέπει να δοθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου

Αναλυτικά η συνέντευξη το Γιάννη Βένου στον «ΑΡΗΣ FM»:

Αρχικά, ως μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Άρη, αναφέρθηκε στο έργο που προσφέρει ο σύνδεσμος λέγοντας: «Ως Σύνδεσμος Παλαιμάχων η δουλειά μας είναι να φανούμε χρήσιμοι στο σύλλογο. Προσφέρουμε βοήθεια σε ιδρύματα με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες και κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να βοηθήσουμε. Επίσης είμαστε χορηγοί – βοηθοί στο σύλλογο «Αργώ» του ψυχιατρικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με κοινωνική συνεισφορά στα παιδιά που έχουν εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Διοργανώνουμε και κάποια παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην προσπάθειά μας να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση γιατί εκπροσωπούμε τον Άρη. Ο σύνδεσμος μετράει ήδη 200 μέλη».

Για τα τμήματα υποδομής του Άρη και το έργο που γίνεται σχολίασε: «Η αλήθεια είναι παρακολουθώ τα παιχνίδια της Κ-20. Τα παιδιά έχουν ταλέντο και αν τους δοθεί η απαραίτητη προσοχή, θα μπορέσουν να κάνουν καριέρα στην ομάδα μας. Το θετικό είναι ότι ο Σάκης Τσιώλης δείχνει πως τρέφει ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομής και αυτό δείχνει την διάθεση που υπάρχει, γιατί βλέπει σωστά αυτό το κομμάτι.

Θεωρώ ότι αν θέλουμε να υπάρξει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει όλοι να σκύψουμε με ευλάβεια πάνω σε αυτά τα παιδιά. Δυστυχώς δεν έχουν προωθηθεί παιδιά στις πρώτες ομάδες τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι αν ο Άρης μπορέσει να βγάλει καλούς ποδοσφαιριστές θα είναι μεγάλο κίνητρο και για τα υπόλοιπα παιδιά να καταβάλουν προσπάθεια ώστε να υπάρχουν προϋποθέσεις ανόδου στην πρώτη ομάδα.

Εάν μπορέσει ο Άρης να βγάζει έναν παίκτη κάθε χρόνο και να τον εδραιώνει στην εντεκάδα του, τότε μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα».

Για τα 100 χρόνια που θα συμπληρώσει ο Άρης το 2014 τόνισε: « Υπάρχει στο μυαλό μας και μάλιστα έχουμε ήδη ζητήσει απόψεις και προτάσεις σχετικές με αυτόν τον εορτασμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά πράγματα υπ’ όψιν, όπως να διοργανώσουμε μεγάλα παιχνίδια προκειμένου να δώσουμε την απαιτούμενη αίγλη που αρμόζει στην ομάδα μας.

Επίσης έχει γίνει και μια συνομιλία με τον Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης ώστε να παραστεί στον εορτασμό της ομάδας. Ολόκληρη η χρονιά είναι χρονιά γιορτής για τον Άρη και θα πρέπει να υπάρχει κάποιο γεγονός κάθε εβδομάδα η κάθε 15 μέρες».

Τέλος, αναφορικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν απομείνει για τον Άρη, κατέληξε λέγοντας: «Η ομάδα παίζει με διαφορετική φιλοσοφία και πλέον έχει και διαφορετικό αέρα. Όλοι έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή. Την Κυριακή πάει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με τον Αστέρα αφού παίζει για την σωτηρία του στη κατηγορία, ενώ και ο Άρης θέλει τη νίκη αυτή. Η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και κάκιστη στην Ελλάδα και δυστυχώς θα είμαστε με το μολύβι στο χέρι».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved