Λαγός: «Δεν υπάρχει φαβορί για τον τελικό»

Λαγός: «Δεν υπάρχει φαβορί για τον τελικό»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι το παιχνίδι δεν έχει φαβορί και οι πιθανότητες κατάκτησης της νίκης είναι 50-50.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η ομάδα του είναι ένα βήμα από την υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου, ενώ αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία των «πράσινων» για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Επίσης ο διεθνής ποδοσφαιριστής με τις Ελπίδες αναφέρθηκε και στο ήθος που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Arena FM 89,4

«Σίγουρα όλοι εδώ στον Παναθηναϊκό περιμένουμε το μεγάλο παιχνίδι. Ο τελικός ήταν πολύ μεγάλος στόχος, φτάσαμε στον σκοπό μας και πλέον έμεινε ένα ματς για να κερδίσουμε το κύπελλο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός και δυνατός αντίπαλος. Τερμάτισε πάνω από εμάς στο πρωτάθλημα, αν και στο τέλος ήμασταν κοντά στην βαθμολογία. Έχει ποιοτικούς παίκτες, η αλλαγή προπονητή έκανε πολύ καλό στον ΠΑΟΚ, αλλά ήμαστε και εμείς εξίσου δυνατοί, σε καλή κατάσταση και πάμε να κατακτήσουμε το  κύπελλο».

Για το αν υπάρχει φαβορί για τον τελικό:

«Δεν υπάρχει φαβορί για τον τελικό. Είναι ένα τρόπαιο και οι δυο το θέλουν και είναι 50-50 οι πιθανότητες. Όποια ομάδα είναι συγκεντρωμένη, κάνει τα λιγότερα λάθη και σκοράρει, θα κερδίσει».

Για το εάν είναι τα τρεξίματα το δυνατό σημείο του Παναθηναϊκού:

«Είναι και αυτό ένα από τα δυνατά μας σημεία. Έγινε φανταστική δουλειά, έχουμε μια γυμνασμένη ομάδα, όμως, δεν φτάνει μονό η φυσική κατάσταση. Έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την «μάχη» που θα γίνει στον χώρο του κέντρου:

«Στο κέντρο οι παίκτες πρέπει να είναι δυναμικοί και να τρέχουν λίγο πιο πολύ από τους άλλους. Ο καθένας πρέπει να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι και να τα δώσει όλα».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα κάποιοι παίκτες είναι ατομικά επικίνδυνοι, όπως ο Λούκας , ο Στοχ και ο Σαλπιγγίδης. Γενικά όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει προσοχή. Υπάρχουν αυτοί που μπορούν να κάνουν παραπάνω πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά θα επικεντρωθούμε σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναπτύσσεται καλύτερα με την αλλαγή προπονητή. Η δυναμική του, το πάθος και η ποιότητα των παικτών του είναι τα καλά του στοιχεία».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων :

«Εμείς έχουμε δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα και ο προπονητής μας ζητά να πιέζουμε και να μεταβαίνει ψηλά η μπάλα γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του ατού ανάπτυξης και ελπίζω να δούμε έναν όμορφο τελικό».

 Για το αν θα κριθεί το παιχνίδι στο ένα γκολ:

«Αν δεχτούμε γκολ δεν θα αποδεχτούμε ότι τελείωσε το ματς, θα κυνηγήσουμε την ισοφάριση. Δεν νομίζω πως ο τελικός θα κριθεί στο ένα γκολ, εκτός και αν μπει γκολ στις καθυστερήσεις».

Για το εάν θα γίνει κλειστό παιχνίδι:

«Οι ομάδες θα θέλουν να διαφυλάξουν την άμυνα. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι σε λογικά πλαίσια. Δεν θέλουμε να κλειστούμε πίσω, αλλά να παίξουμε την μπάλα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι».

Για τους Μπερκ και Νάνο:

«Είναι δύο παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι έμπειροι και πολύ ικανοί ποδοσφαιριστές. Ο Μπέργκ έχει βοηθήσει και σκοράροντας και κρατώντας την μπάλα και παίζοντας ομαδικά. Είναι ένα ποδοσφαιρικό βαρόμετρο για εμάς».

Για τον ήθος που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές:

«Πρώτοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διδάξουμε ήθος στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν γίνει κάποια πράγματα φέτος που δεν ήταν ωραία για το ποδόσφαιρο. Εμείς ως παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουμε προκαλέσει προβλήματα.Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όλα ήταν καλά και δεν συνέβη κάτι. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί ακι στον τελικό. Ο τελικός, βέβαια, έχει ένταση, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζονται η βία, ή οι ανακοινώσεις εκατέρωθεν στο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν το παράδειγμα μέσα στο γήπεδο και να μην τσακώνονται. Θα είναι μια γιορτή, ο κόσμος θα φωνάζει από την μια μεριά για εμάς και από την άλλη για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να γίνουν όλα σε φίλαθλα πλαίσια. Να μην γίνουν επεισόδια και να τον ευχαριστηθούμε όλοι τον τελικό».

Για τα προβλήματα αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη:

«Όταν πήγαμε στο Καραϊσκάκη, δεν αντιμετωπίσαμε άλλο πρόβλημα εκτός από το αντικείμενο που έπεσε στον προπονητή μας. Αυτός ο ανεγκέφαλος δεν πρέπει να πατήσει στο γήπεδο ξανά, πρέπει να μπει και φυλακή. Δυστυχώς κάμερες δεν υπήρχαν. Όπως και να έχει για έναν ανεγκέφαλο δεν χρειάζεται να την πληρώσουν όλοι. Οι παίκτες δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Για το εάν θα αναμετρηθούν στον τελικό η εμπειρία του ΠΑΟΚ με τον νεανικό ενθουσιασμό του Παναθηναϊκού:

«Έχει κάπως πιο έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ και λίγο πιο πολύ ενθουσιασμό έχουμε εμείς. Παρόλα αυτά μέσα από την χρονιά αποκτήσαμε την εμπειρία που χρειαζόμαστε».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved