Καθάριος: «Στην Κομοτηνή είναι όλα ιδανικά»

Καθάριος: «Στην Κομοτηνή είναι όλα ιδανικά»

Να καθιερωθεί στον Πανθρακικό θέλει ο Νίκος Καθάριος, όπως δήλωσε στην αποκλειστική συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ο μέσος του Πανθρακικού αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, αλλά και τους προσωπικούς στόχους.

Πως κρίνεις την φετινή αγωνιστική σας παρουσία;

«Ο Πανθρακικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος οπότε η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη».

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 3-4 χρόνια;

«Βρίσκομαι στον Πανθρακικό 2 χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα έχω συλλέξει αρκετές εμπειρίες τόσο από τις προπονήσεις με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές όσο και από τους αγώνες. Έχω κάνει ένα μικρό βήμα και στόχος μου είναι τα επόμενα χρόνια να καθιερωθώ στον Πανθρακικό. Φυσικά για να συμβεί αυτό χρειάζεται καθημερινή δουλειά και να έχω την υγεία μου».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την απόφαση και να αγωνιστείς στον Πανθρακικό;

«Τη σεζόν 2011-2012 ο Πανθρακικός είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στην Football League και είχαμε τεθεί αντιμέτωποι με τον Αγροτικό Αστέρα, την φανέλα του οποίου φορούσα εκείνη την χρονιά. Είχα έρθει για κάποια δοκιμαστικά και κάπως έτσι ήρθα στον Πανθρακικό. Για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους αποτελεί μια «χρυσή» ευκαιρία να προπονηθείς και να ανήκεις σε ομάδα της Super League. Η Διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν. Ήταν μια εύκολη απόφαση την οποία φυσικά πήρα με την οικογένεια μου».  

Ενώ κατάγεσαι από την Πιερία, ποιος ήταν ο λόγος που δεν κατάφερες να αγωνιστείς στον Πιερικό;

«Έχω γεννηθεί στην Κατερίνη και έχω καταγωγή από εκεί αλλά η οικογένεια μου μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και εκεί φόρεσα την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα οπότε δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Πιερικό».

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και την επόμενη σεζόν;

«Στην Κομοτηνή είναι όλα ιδανικά για έναν ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει ηρεμία, ένα αθλητικό κέντρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας, η Διοίκηση είναι πάντα κοντά σου και φυσικά ο κος Μάντζιος και οι συνεργάτες του που σε βοηθάνε στην εξέλιξη σου ως ποδοσφαιριστής».

Σε ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να μοιάσεις και γιατί;

«Έχω ως πρότυπο τον Ινιέστα της Μπαρτσελόνα. Έχει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά θαυμάζω τον έξυπνο παιχνίδι του και τον τρόπο με τον οποίο κάνει τους συμπαίχτες του καλύτερους».

Σε ποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί;

«Το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ και εκεί θα ήθελα να αγωνιστώ αν μου δινόταν η ευκαιρία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ο κυριότερος είναι το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό».

Πιο θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

«Τα πράγματα είναι απλά. Καταρχήν πρέπει να έχεις την υγεία σου και στη συνέχεια θέλει δουλειά, δουλειά και δουλειά. Θεωρώ πως αυτά είναι τα πιο σημαντικά και αν τα έχεις αυτά θα μπορέσεις να συμπληρώσεις όλη την αλφάβητο του σύγχρονου ποδοσφαίρου».

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να γίνεις ποδοσφαιριστής;

«Όλοι μας παίζαμε ποδόσφαιρο είτε στο σχολείο είτε σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου. Ο αδερφός μου ο Παύλος είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος και έπαιζε και αυτός ποδόσφαιρο και ουσιαστικά ήταν ο λόγος για τον οποίο έγινα ποδοσφαιριστής».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Όχι τίποτα ιδιαίτερο, ουσιαστικά το πρόγραμμα μας είναι το ίδιο κάθε μέρα. Οι περισσότερες προπονήσεις διεξάγονται το πρωί οπότε η μέρα μας ξεκινάει με προπόνηση, στη συνέχεια φαγητό, ξεκούραση στο σπίτι και το απόγευμα έξοδο για καφέ. Όταν δεν έχει ποδόσφαιρο το βράδυ στην τηλεόραση επίσκεψη σε κινηματογράφο ή στο σπίτι με καλή παρέα».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved