«Έτοιμοι από κάθε άποψη»

«Έτοιμοι από κάθε άποψη»

Ο Νίκος Λαζαρίδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το «διπλό» στην Τρίπολη

Για τον Νίκο Λαζαρίδη το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (03/04) με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ξεχωριστή σημασία. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του Αρη θα επιστρέψει σ’ ένα γήπεδο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά.       «Αγωνίστηκα για πέντε χρόνια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κι έχω περάσει όμορφα χρόνια εκεί. Έχω να θυμάμαι καλές, αλλά και άσχημες στιγμές», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ο Λαζαρίδης, που μίλησε στον ΑΡΗΣ FM, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα φέρουν τους «κίτρινους» ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

«Από εκεί και πέρα, για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι και θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς, που για εμάς είναι πολύ σημαντικοί. Θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα και είμαι βέβαιος πως θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα αποδείξει ο καθένας την αξία του».

Για τον δρόμο που οδηγεί στα πλέι οφ, ο έμπειρος στόπερ επεσήμανε:

«Η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά. Πάμε με καλό ηθικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε πολλές πιθανότητες για τα πλέι οφ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι να επικρατήσουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη».

Και συμπλήρωσε: «Το θέλουμε πολύ. Για εμάς είναι τελικός. Αν επικρατήσουμε κατά 90% πιστεύω πως θα περάσουμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο Aστέρας είναι με τη πλάτη στον τοίχο. Θα έχουν σίγουρα άγχος για το ό,τι πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουν, αλλά κι εμείς θα χρειαστούμε γκολ για να κερδίσουμε. Είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να κλείσουμε τα ατού που έχει ο Αστέρας και να μπορέσουμε να σκοράρουμε».

Για τον Σάκη Τσιώλη και τι άλλαξε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, τόνισε:

«Θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για εμάς ήταν βάλσαμο. Ο κ. Τσιώλης είναι καινούριος προπονητής κι έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε την τακτική μας και τι πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο, ώστε να πάμε έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής».

Όσον αφορά τη στήριξη που θα έχουν οι παίκτες από τους 1.000 οπαδούς του Αρη που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη, δήλωσε:

«Είναι μικρό το γήπεδο στην Τρίπολη και ο κόσμος τους δεν είναι πολύ φανατικός. Οι οπαδοί μας θα κατακλείσουν το γήπεδο που θα θυμίζει Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ και να βγει Ευρώπη και την επόμενη χρονιά».

Ο Νίκος Λαζαρίδης αναφέρθηκε ακόμη στην γιορτή των 97 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, καθώς και την ενδεχόμενη επιλογή του από το ομοσπονδιακό συγκρότημα:

«Ήταν πολύ σημαντική στιγμή η γιορτή των 97 χρόνων. Όλοι μαζί γιορτάσαμε τη ζωή του Αρη και θέλουμε να του κάνουμε δώρο μια νίκη. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να κερδίζει και να αποδεικνύω ότι άξια βρίσκομαι στον Αρη. Σχετικά με την Εθνική ομάδα, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει εκεί. Ο κ. Σάντος δίνει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες και το έχει αποδείξει. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά, ώστε ίσως κάποια στιγμή γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved