«Καλύψαμε τις ζημιές»

«Καλύψαμε τις ζημιές»

Στην οικονομική κατάσταση της ομάδας αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, με συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχική του τοποθέτηση στο «Αθλητικό Μetropolis 95,5», ο Δημήτρης Σαρρής μίλησε για την εκδήλωση εορτασμού των 97 χρόνων ζωής του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να τιμούνται άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και δεν αναφέρομαι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Χάρηκα πολύ που, αν και καθυστερημένα, τιμήθηκε η οικογένεια του Αστέριου Γιουβανάκη, του ανθρώπου που εκείνη την εποχή προσέφερε το μεγαλύτερο πόσο για να αποκτήσει ο Άρης το γήπεδό του.

Η γιορτή ήταν λιτή, απλή και οικογενειακή, έτσι όπως άρμοζε, έτσι ώστε όταν ο σύλλογος κλείσει τα 100 του χρόνια να γίνει μια γιορτή που θα πρέπει να κάνει ολόκληρη την πόλη να αισθάνεται υπερήφανη».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού Άρη υπογράμμισε: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε τις τρεις νίκες και από 'κει και πέρα ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από μας, όμως ελπίζουμε για το καλύτερο»..

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου είπε: «Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος του Άρη είναι ότι οικονομικά η φετινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Μπορέσαμε να καλύψουμε τις ζημιές που υπήρχαν και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα γίνουν όλα γνωστά με νούμερα, καθώς τώρα προέχουν άλλα ζητήματα.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι πάντα κοιτάμε όλα τα σενάρια, και στη χειρότερη περίπτωση που δεν περάσει ο Άρης δηλαδή στα play off, δεν θα υπάρξει οικονομική ζημιά, αφού υπάρχει θετικό ισοζύγιο και ο προγραμματισμός θα είναι ο ίδιος για τη νέα χρονιά. Όταν ήρθαμε εμείς εδώ υπήρχε το απόλυτο κενό και θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα τα οποία όταν έρθει η στιγμή θα τα βγάλουμε στο φως».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές, κατέληξε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης αυτό το θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα βάζουν πάνω απ’ όλα τον Άρη και μετά τον εαυτό τους».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved