Κάμπελ: «Περιμένω την ευκαιρία μου για την Πρέμιερ»

Κάμπελ: «Περιμένω την ευκαιρία μου για την Πρέμιερ»

Σπουδαίες εμπειρίες αποκόμισε ο Τζόελ Κάμπελ με τον Ολυμπιακό στο Champions League και περιμένει την ευκαιρία του να αγωνιστεί στην Premier League.

Ο Κοσταρικανός άσος μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τον άτυχο αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» στο Μάντσεστερ, την εμπειρία του να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπελ:

Πώς αναλύεις τώρα, με καθαρό μυαλό, τον αποκλεισμό από τη Μαν. Γιουνάιτεντ;

«Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, κάναμε ευκαιρίες που θέλαμε για να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας και την προσωπική σου απόδοση;

«Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση και πάλεψε μέχρι τέλους. Δείξαμε στο Ολντ Τράφορντ ότι δεν τα παρατάμε, βγήκαμε στην επίθεση και προσπαθήσαμε. Για μένα προσωπικά μπορώ να πω πως ήταν μεγάλη χαρά μου να παίζω σε τέτοια γήπεδα και σε μια διοργάνωση σαν το Champions League. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και υπάρχει μεγάλη ένταση. Ευχαριστώ το Θεό που είχα τη δυνατότητα να παίξω σε τέτοια ματς».

Πιστεύεις πως με όσα έδειξες στο Champions League είσαι έτοιμος για να αγωνιστείς στην Premier League;

«Θεωρώ πως πάντα ήμουν έτοιμος, απλώς περιμένω την ευκαιρία. Ξέρω πως κάποια στιγμή θα έρθει, αλλά για την ώρα είμαι ήρεμος και χαρούμενος».

Περνάς την καλύτερη σεζόν σου στην Ευρώπη;

«Δεν ξεχωρίζω αν είναι καλή ή κακή. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Ευρώπη, προσαρμόζομαι όλο και καλύτερα, αλλά έχω πολλά να μάθω ακόμη».

Σε τι σε βοήθησε η συμμετοχή στο Champions League;

«Στην αυτοπεποίθηση όταν έχεις την μπάλα και στην ικανότητα στο ένας με έναν. Έμαθα να γνωρίζω πότε πρέπει να κάνω κάτι και πότε όχι».

Νιώθετε τώρα υποχρέωση να κατακτήσετε και το Κύπελλο;

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά θα παλέψουμε για το στόχο αυτό».

Για την κόντρα με τον Αντόνιο Βαλένσια;

«Όταν συγκρουστήκαμε και είδα το πρήξιμο στο μάτι του τον ρώτησα αν είναι καλά. Του είπα να ζητήσει τη φροντίδα του γιατρού γιατί το χτύπημα ήταν δυνατό και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του, αλλά εκείνος έδειξε θάρρος και συνέχισε να παίζει. Πόνεσα κι εγώ από τη σύγκρουση, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved