Αρίας: «Για πρωτιά στα play off»

Αρίας: «Για πρωτιά στα play off»

«Δεν είναι αυταπάτη η 1η θέση στα play off», τόνισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103» φιλοξενήθηκε ο Ντιέγο Αρίας. Ο Κολομβιανός μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ: «Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη η Ελλάδα, συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθάνομαι ένας από αυτούς. Έχω μείνει άφωνος από το πάθος των οπαδών είτε στα καλά είτε στα άσχημα αποτελέσματα και από τον τρόπο που υποστηρίζουν την ομάδα».

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, δεν αισθάνομαι όμορφα, ήταν δύο αγώνες που έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να χαρούν οι οικογένειες των φιλάθλων.  Το μόνο που μένει είναι να αναδιοργανωθούμε και πρέπει να έχουμε στόχο να πάμε πλέον όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τι έφταιξε και δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ: «Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Οι παίχτες τους κάλυπταν πολύ καλά την θέση τους. Από την πλευρά μας κανένας δεν επαναπαύτηκε, όλοι θέλαμε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό αλλά γίνανε κάποια λάθη».

Αν ξεπεράστηκε το σοκ του αποκλεισμού και την επόμενη ημέρα στην ομάδα: «Ήταν ισχυρό σοκ ο αποκλεισμός, ωστόσο το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, υπάρχει ο στόχος των play off. Δεν είναι αυταπάτη να λέμε πως μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση. Αφήνουμε πίσω τον αποκλεισμό και προχωράμε μπροστά».

Για την απόδοση του ίδιου έως τώρα: «Δεν μπορώ να πω ότι με ένα παιχνίδι που έπαιξα (κόντρα στον Ατρόμητο) μπορώ να δείξω τον εαυτό μου. Μπορώ να παίξω παραπάνω και να δείξω περισσότερα».

Για τους Λατίνους που συνάντησε στην ομάδα: «Με βοηθάνε πολύ κυρίως στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους συμπαίχτες αλλά και τον προπονητή. Παράλληλα αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω από την ομάδα αλλά και την νοοτροπία της».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved