«Με έπεισε ο πρόεδρος»

«Με έπεισε ο πρόεδρος»

Για τη μετακίνηση του στον Άρη, τον κόσμο της ομάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου και φυσικά τη Λάρισα,  μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Τσιώλης μιλώντας στην εφημερίδα «Goal», στάθηκε στους λόγους του «διαζυγίου» του με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και στους στόχους που έχει με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του Άρη:

«Ο πρώτος στόχος ήταν να απομακρυνθεί ο Άρης από τη δύσκολη θέση που δεν άρμοζε στην ιστορία του. Να ξεφύγουμε από το άγχος και την πίεση μήπως μπλεχτούμε σε περιπέτειες. Υπάρχουνε ελπίδες για τα play off. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε όλα τα ματς και θα το προσπαθήσουμε, αλλά αν κερδίσουν και οι άλλοι, δεν θα το καταφέρουμε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία όμως, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον».

Για την επίτευξη της συμφωνίας με τους «κιτρινόμαυρους»:

«Ο πρόεδρος με έπεισε να απαντήσω θετικά. Μου διέλυσε κάθε αμφιβολία και δισταγμό που είχα. Η διοίκηση έχει όραμα για την ομάδα. Και αυτό με ενέπνευσε».
Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο στο ποδόσφαιρο. Μ΄αρέσει  η πρόκληση, μ΄ αρέσουν οι ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους. Και αυτά τα έχουν μόνο οι ομάδες που διαθέτουν τη δυναμική του κόσμου όπως είναι ο Άρης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα γιατί ξέρω πως με τέτοια «καυτή» εξέδρα μόνο ψηλά μπορούμε να στοχεύσουμε».

Για τους Σηφάκη, Καστίγιο, Κόκε:

«Αν θέλει η διοίκηση να μείνουν, θα μείνουν».

Για το αν θα «κοιτάξει» παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι:

«Δεν συνεργάζομαι με παίκτες που αφήνω στις ομάδες πίσω μου, γιατί υπάρχουν πάντα κακόβουλοι και λένε άσχημα πράγματα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι πως θα φύγουν οι παίκτες. Είναι καιρός, όμως, να στηρίξουμε κι άλλα παιδιά και κυρίως ελληνόπουλα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φέτος ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές τους και είμαι υπερήφανος για την αγωνιστική τους παρουσία και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Αυτό θέλω να κάνω και στον Άρη».

Για το αν είχε πρόταση όσο ήταν στο Βόλο:

«Όσο ήμουν στον Βόλο με είχαν πλησιάσει αρκετές ομάδες. Επίσημη πρόταση δεν είχα από τον Άρη, απλά μεσάζοντες μου είχαν μεταφέρει το ενδιαφέρον και πως αν μείνω ελεύθερος το καλοκαίρι να ξέρω πως ο Άρης θέλει να μιλήσουμε. Από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος και ο Άρης δίχως προπονητή, επισπεύστηκε η διαδικασία».

Στη συνέχεια ο Τσιώλης αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» του με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Σ' αυτήν τη δουλειά έχω μάθει να δέχομαι τα πάντα. Εισέπραξα αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο κι έζησα καταπληκτικές στιγμές στον Βόλο. Αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή στους οπαδούς μας ήταν πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, φεύγοντας θα ήθελα να σας έχω δώσει όλα όσα προσδοκούσατε από την ομάδα».

Για τους πραγματικούς λόγους του «διαζυγίου»:

«Η ζωή συνεχίζεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ας πούμε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Άλλωστε πάντα στο ποδόσφαιρο αποφασίζει ο χρηματοδότης».

Για τα όσα ακούστηκαν για την  πίεση στον Μόνχε:

«Ήμουν στη συνέντευξη Τύπου. Δεν ήμουν παρών και δεν θέλω να πάρω θέση. Τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το Κύπελλο και το Βόλο:

«Στενοχωρήθηκα για τους παίκτες που ήξερα πόσο το ήθελαν, αλλά και για μένα. Αν έπαιρνε το Κύπελλο η ομάδα, όλοι θα θυμούνταν πως γι΄αυτήν τη διάκριση συνέβαλα κι εγώ. Η ομάδα πήρε έναν έμπειρο και έξυπνο προπονητή, τον κ. Κατσαβάκη, ο οποίος δεν πείραξε πολλά πράγματα. Έξυπνα άφησε την ομάδα να ρολάρει. Δεν νομίζω πως στο ματς με τον Ατρόμητο έφταιξε κάτι. Στη λεπτομέρεια κρίθηκε. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, αφού η ομάδα συνεχίσει και παίζει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό».

Για το σκάνδαλο με τις κασέτες:

«Όπως κάθε άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έχω κι εγώ την επιθυμία, αν υπάρχει κάτι σ' αυτήν την ιστορία, να... καθαρίσει γρήγορα για να έχουμε μεγαλύτερη διαφάνεια στο ποδόσφαιρο. Αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει όλο αυτό δεν θα πρέπει να πάρουμε θέση».

Στη συνέχεια ο Τσιώλης, αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, τη Λάρισα και για το αν είχε στο μυαλό του κάποια πρόταση από την ΑΕΛ:

«Η Λάρισα πάντα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου. Από εκεί και πέρα, ήταν η στιγμή τέτοια που δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να καθίσουμε να συζητήσουμε επίσημα αυτό το ενδεχόμενο. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Όλος αυτός ο ξεσηκωμός του κόσμου εμένα μου αρκούσε και ήξερα πως εκεί θα οδηγούσε. Τα πράγματα για μένα και την ομάδα της Λάρισας είναι απλά. Ήθελα και θέλω να ανταποδώσω όσα μου πρόσφερε όταν ήμουν παίκτης. Μακάρι να μου δώσει ο Θεός την ευκαιρία κάποια στιγμή να δουλέψω σ' αυτή την ομάδα».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved