Παναθηναϊκό Κίνημα: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Αβραμίδης (video)

Παναθηναϊκό Κίνημα: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Αβραμίδης (video)

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Αβραμίδη για τον Δήμο Αθηναίων προχώρησε το «Παναθηναϊκό Κίνημα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σημαία της προσπάθειας του Κινήματος είναι η διάσωση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο κινδυνεύει με αφανισμό, αν και αποτελεί ιστορικό σύμβολο για τον σύλλογο, αλλά και για την περιοχή.

Το πρόγραμμα του «ΠΑΝ. ΚΙ.» θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, όπως και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί ο Νίκος Αβραμίδης μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αθηναίων, αλλά και τα πράγματα κάνουν ξεχωριστή την πόλη.

«Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» είναι ένα κοινωνικό κίνημα με αφετηρία τον Παναθηναϊκό που στηρίζεται στις τάξεις των φιλάθλων του, αλλά στοχεύει να αγκαλιάσει όλη την κοινωνία», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα ιδεολογικά ρεύματα. Μας συνδέει η αγάπη μας για τον τεράστιο, ιστορικό Αθηναϊκό σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πόλη που ζούμε».

Αναφορικά για την προτεραιότητα του «Παναθηναϊκού Κινήματος», σχολίασε: «Σημαία της προσπάθειας μας η διάσωση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που κινδυνεύει με αφανισμό. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να γίνει. Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν είναι απλά η φυσική μας έδρα. Πρόκειται για ένα ιστορικό σύμβολο αλλά και για μια πραγματική αθλητική κυψέλη από την οποία έχουν παρελάσει χιλιάδες νέοι Αθηναίοι».

Ακόμα, υποστήριξε: «Διεκδικούμε θέση στο Δήμο Αθηναίων έτσι ώστε να τον μετατρέψουμε σε αρωγό, τόσο του Παναθηναϊκού όσο και των Αθηναίων γενικότερα, μέρος των οποίων είμαστε κι εμείς αντιμετωπίζοντας τα ίδια κοινωνικά , οικονομικά και περιβαλλοντολογικά προβλήματα. Το πρόγραμμά μας αντιμετωπίζει ευθέως όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο Αθηναίο και θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας».

Το who is who του υποψήφιου Δημάρχου:

Ο Νίκος Αβραμίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Παναθηναϊκό Κίνημα» και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων, είναι ένας άνθρωπος με προσφορά στην Αθήνα και μεγάλη εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Διετέλεσε πρωταθλητής Ελλάδος στην ξιφασκία. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Εξελέγη το 2002 πρώτος σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2002-2006. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγη τρίτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθήνας και υπήρξε υπεύθυνος σχολικής μέριμνας του Δήμου (2006-2007). Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθηναίων την περίοδο 2007-2010».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Αβραμίδη...

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Παναθηναϊκό Κίνημα: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Αβραμίδης (video)



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved