Παναθηναϊκός: Εξέδρα στη Λεωφόρο για το ντέρμπι (photo)
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι φίλοι της ομάδας για την... δική τους εξέδρα.
Δεν θα βρεθούν βέβαια στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά μπορούν να υποστηρίξουν και να φωνάξουν για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης στον ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο στην είσοδο του «Τάφου του Ινδού» θα μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν με τον τρόπο τους την ομάδα.
Μάλιστα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα στηθεί προτζέκτορας στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού.
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο καλεί όλους τους φίλους του να ζήσουν ακόμα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, και να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα απολαμβάνοντας την αναμέτρηση αλλά και τις εξαιρετικές υπηρεσίες του νέου καφέ-μπαρ εντός του γηπέδου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Ερασιτέχνης στο facebook!