Παναθηναϊκός: «Υγεία, δύναμη κι επιτυχίες»! (photos)

Παναθηναϊκός: «Υγεία, δύναμη κι επιτυχίες»! (photos)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εύχεται ακόμα καλύτερες ημέρες στην ομάδα και τον Μάρκους Μπεργκ να είναι ο… τυχερός της βραδιάς!

Σε πολύ όμορφο και οικογενειακό τμήμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/02) στο Baraonda η κοπή της πίτας της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος πριν καλέσει τον Γιάννη Αλαφούζο στο βήμα τόνισε: «Εύχομαι σε όλους τρία πράγματα. Υγεία, Δύναμη και επιτυχίες. Θα κόψουμε τρία κομμάτια. Ένα κομμάτι για την ομάδα, ένα για το γήπεδο στη Λεωφόρο μας και ένα για όλη τη μεγάλη Παναθηναϊκή οικογένεια.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζοντας στους παρευρισκόμενους τα εξής: «Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά η φετινή και ελπίζω να κλείσει καλά για την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί και τις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει βήματα προόδου. Εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο, μεγαλύτερη ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο καθώς όπως έχω ξαναπεί φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε τα έργα στο Κορωπί στα τέλη Μαρτίου».

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων τα οποία χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του εμπορικού τμήματος ήταν πιο πολλά από ποτέ και οι νικητές δεκάδες. Mεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος κέρδισε ένα συλλεκτικό ρολόι Hublot αξίας 16.000! Yπήρχαν ακόμη μια τηλεόραση Sony αξίας 1500 ευρώ, smartphones, tablets, 2ήμερα στον Αστέρα και στην Κυλλήνη, playstations, 6μηνη συνδρομή Nova, δωροεπιταγές από την Adidas και τα Marks and Spencer, γεύματα στον Διόνυσο και στο Ιθάκη, παπούτσια, παπλώματα, πορτοφόλια μέχρι και βιολογικοί καθαρισμοί.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν φυσικό, αυτό που μονοπώλησε τις συζητήσεις των περισσότερων ποδοσφαιριστών και στελεχών του Παναθηναϊκού, ήταν το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να δουλεύουν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για το μεγάλο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης:

Σίλντενφελντ: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Πράνιτς: «Νίκη για εμάς και τον κόσμο»

Λαγός: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved