Άρης: «Βολές» στην ΠΑΕ από την ΚΜΑ που ενέκρινε την Αύξηση του ΜΚ

Άρης: «Βολές» στην ΠΑΕ από την ΚΜΑ που ενέκρινε την Αύξηση του ΜΚ

Σχεδόν ομόφωνη η απόφαση για την αύξηση ύψους 7 εκατ. Ευρώ – «Πυρά» στο ΔΣ της ΠΑΕ για την απουσία του

Μπορεί κατά τη διαδικασία της ψήφισης για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης να μην υπήρξε ένταση και να κύλησαν όλα ομαλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν «βολές» από την Κοινωνία Μελών του Άρη για τη διοίκηση της ΠΑΕ με αφορμή την απουσία των μελών της από τη συνέλευση.

Αναλυτικά λοιπόν, σχεδόν ομόφωνα ψηφίστηκε η αύξηση κατά 7 εκατ. Ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ενώ ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, στην ομιλία του εξαπέλυσε «πυρά» κατά των διοικούντων την ΠΑΕ. «Είναι ντροπή και προσβολή να μην βρίσκεται εδώ το ΔΣ της ΠΑΕ. Και εμείς έχουμε ακούσει πολλά, αλλά είμαστε εδώ. Ήρθαμε τον Δεκέμβριο σε μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Δεν είχαμε καν θέμα συζήτησης για την εκλογή νέας διοίκησης. Χωρίς να υπάρχει θέμα, υπήρξε αφόρητη πίεση προκειμένου ντε και καλά να εκλέξουμε διοίκηση. Ήρθε ο κ. Σκόρδας γιατί δεν άντεχε αυτά που άκουγε και ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αναλάβει, είχε έτοιμο το ΔΣ και έκανε προγραμματικές δηλώσεις. Υπήρξε το φιάσκο του άρθρου 99. Ο δικηγόρος του κ. Σκόρδα με χαρακτήρισε μπουρδολόγο, επειδή έλεγα ότι μπορεί να γίνει έφεση. Ζήτημα προθεσμία δέκα ημερών τότε. Η ιδέα έφεσης ανακαταλήφθηκε και πήγαμε σε νέα αίτηση. Δήλωναν έτοιμοι να καταθέσουν νέα αίτηση. Το αποκορύφωμα της ετοιμότητας τους είναι ότι τη Δευτέρα δεν πήγαν στο δικαστήριο για το άρθρο 99.

Έκαναν έναν κακό χαμό με τα δελτία. Κατηγορούν την ΚΜΑ ότι δεν τους βοήθησε. Ξέχασαν να αναφέρουν ότι έγινε ΔΣ και καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση. Τον δρόμο που είχε ακολουθήσει η διοίκηση Ψηφίδη με τα δελτία. Για το άρθρο 99, δεν τους ενόχλησε κανένας. Έκαναν την αίτηση όπως γούσταραν και δεν πήγαν καν να τη δικάσουν και έχασαν την προσωρινή διαταγή, αλλά παραμυθιάζοντας τον κόσμο να μην κάνουμε την έφεση, έχασαν τη ρύθμιση που είχαμε από το καλοκαίρι. Ξεκίνησαν πόλεμο με την ΕΠΟ, τη λίγκα, με τις ομάδες και γενικά του πάντες. Τι κερδίσαμε με τις επιθέσεις; Την Κυριακή χάσαμε χωρίς να δεχτούμε γκολ» επεσήμανε σχετικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ.

Όσο για το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος, επισημαίνοντας: «Ας έρθουν να μου πουν ότι πήραν το ΑΦΜ του Γαζώρου. Εγώ σε τέτοιες ιστορίες δεν μπαίνω. Αυτοί τα λένε. Εδώ όμως δεν έρχονται να το πουν. Βγάζουν τα παπαγαλάκια τους δεξιά και αριστερά. Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια να κινητοποιήσουμε κάποιους Αρειανούς, ώστε να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα. Η μεγαλύτερη απειλή στον Άρη είναι οι πρώην παίκτες και οι μάνατζερ. Είναι γνωστή η τραγική κατάσταση της ομάδας. Επειδή δεν έχει εμφανιστεί κανένας, πρέπει κάποιοι να βγουν μπροστά. Έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές. Να διαπραγματευτούν με τους πιστωτές».

Σχετικά με το σενάριο που θέλει τους «κίτρινους» να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Για την Γ` Εθνική, ούτε να το λέω δεν θέλω. Θα αποφασιστεί εδώ, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Για τα χρέη, 15 εκατ. στην εφορία, 11 σε παίκτες και μάνατζερ και 2-3 εκατ. σε ιδιώτες. Η συνδρομή στο σωματείο θα είναι 3.000 ευρώ. Φιλοδοξούμε να μαζέψουμε, μαζί με τις συνδρομές τις Λέσχης, 600.000 ευρώ. Από εμάς εξαρτάται αν θα συγκεντρωθούν. Τη μεγάλη συνδρομή τη ζητάμε από ανθρώπους με επιφάνεια και έχουν υποχρέωση απέναντι στον Άρη. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που δεν είναι σήμερα εδώ, αλλά έχουν πει ήδη το ναι. Δικιά μας επιθυμία είναι να αλλάξει η διοίκηση στην ΠΑΕ».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved