Μίτσελ: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου»

Μίτσελ: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες ο Μίτσελ μετά την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Ισπανοί αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία τον συμπατριώτη τους προπονητή, καθώς είναι ο αρχιτέκτονας του Ολυμπιακού. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ίβηρας τεχνικός μίλησε σήμερα (26/2) το πρωί σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

«Δίνω περισσότερες αγκαλιές από έναν ταυρομάχο. Οι παίκτες μου έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια. Είναι μια μαγική βραδιά. Ηταν το μοναδικό ματς που διεξάγονταν αυτή την ώρα και αυτό που συνέβη ήταν πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποντάραμε και στην πίεση που θα ένιωθε η Γιουνάιτεντ ως φαβορί. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω έναν παίκτη, γιατί όλοι παίρνουν άριστα. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αγώνα με δύο τρόπους. Οταν δεν είχαμε την μπάλα, πιέσαμε ώστε να μην τους αφήσουν να συνδυαστούν ανάμεσα στις γραμμές. Οταν είχαμε την μπάλα, επιχειρήσαμε να έχουμε μεγάλες κατοχές, αφού για μια ομάδα που είναι συνηθισμένη να επιτίθεται, αυτό της προκαλεί μεγάλη φθορά και την οδηγεί σε λάθη, τα οποία εκμεταλλευτήκαμε» τόνισε ο Μίτσελ στο «Cadena Ser» για να προσθέσει σε συνέντευξή του στο «Cadena Cope»:

«Μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχουμε μείνει με 19 ποδοσφαιριστές. Είδα δώδεκα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικά ο αγώνας με τη Σάντερλαντ με βοήθησε πολύ. Οχι μόνο λόγω της νίκης, αλλά επειδή είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο τρόπος που έπαιξε με βοήθησε πολύ.Εμείς δεν ξέρουμε να παίζουμε για να αμυνόμαστε, αφού στο πρωτάθλημα παίζουμε πάντα στην επίθεση και προσπαθήσαμε, ακόμα και σε αυτό το ματς να έχουμε την κατοχή της μπάλας» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι «το 2-0 είναι καλό σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση τελειωτικό. Αν η Γιουνάιτεντ παίξει σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να επιβληθεί, αλλά πιθανόν στην ρεβάνς να έχουμε και περισσότερους χώρους, για τους οποίους διαθέτουμε γρήγορους παίκτες».

Στο «Onda Cero» ήταν ο τελευταίος... σταθμός του Μίτσελ ο οποίος βγήκε στον «αέρα» μαζί με τον Ρομπέρτο τονίζοντας: «Οι παίκτες αξίζουν όλα τα μπράβο γι' αυτή την ιστορική νίκη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα» υπενθύμισε ο Μίτσελ, με τον τερματοφύλακα να προσθέτει πως «παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και αξίζαμε αυτή τη νίκη. Στην ρεβάνς, η ποδοσφαιρική ιδέα μας πρέπει να είναι η ίδια, να αμυνθούμε έχοντας την κατοχή της μπάλας και υπάρχει μεγάλη πίστη για την επίτευξη της πρόκρισης».

Ο Ρομπέρτο από την πλευρά του επισήμανε: «Είναι τεράστια τύχη να έχουμε στο πλευρό μας αυτόν τον κόσμο. Ο προπονητής μας δουλεύει σκληρά και αυτή είναι ανταμοιβή, υπήρξε ''κλειδί'' για να έρθω και έπαιξε μεγάλο ρόλο που ανανέωσα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved