Αγχωτική... τριάρα για ΠΑΟΚ, 3-0 τον Πανθρακικό

Αγχωτική... τριάρα για ΠΑΟΚ, 3-0 τον Πανθρακικό

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στην Τούμπα, ωστόσο, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους Θρακιώτες, οι οποίοι μέχρι το 60ο λεπτό έδειξαν ικανοί για τη... ζημιά στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα από τις… απειλές των ποδοσφαιριστών του «Δικέφαλου του Βορρά», ωστόσο, ο λάθος υπολογισμός της πορείας της μπάλας στο σουτ του Κάτσε στο 62’ ήταν… ικανό για να «ξεκλειδώσει» η ομάδα του Χουμπ Στέφενς τον… γρίφο που του είχε βάλει το «συγκρότημα» του Άκη Μάντζιου.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην αναμέτρηση και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στην έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν και βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση και… μπορούν να… αισθάνονται πίκρα για το τελικό 3-0 που διαμορφώθηκε με δύο τέρματα του Βούκιτς στο 85’ και στο 86’ με το πρώτο να ξεκινά από οφσάιντ του Χούσεν που επηρεάζει τη φάση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού η απειλή του Ιγκόρ στο 2’ δεν ήταν μεγάλη, οι «ασπρόμαυροι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν σε μεγάλο βαθμό την εστία του Αθανασίαδη, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν με… σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς περιμένοντας μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και σε μερικές περιπτώσεις έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Γλύκου, όμως οι προσπάθειες των Τζάνη (57’) και Καθάριου (58’) δεν βρήκαν στόχο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το φινάλε θα ήταν ιδιαίτερα προβληματικό για τον «Δικέφαλο» ο Κάτσε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έλυσε τον «Γόρδιο Δεσμό», σε μία φάση που φέρει ευθύνη ο Αθανασιάδης που δεν έκανε καλό υπολογισμό της μπάλας. Το τέρμα απήλλαξε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απ’ το άγχος και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, όταν στο 85’ ο Βούκιτς έκανε το 2-0. Όμως η συγκεκριμένη φάση υπάρχει οφσάιντ του Χούσεν, ο οποίος έκανε κίνηση προς την μπάλα, παρά το γεγονός πως δεν ήρθε σε επαφή μαζί της. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βούκιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο επόμενο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Αθανασιάδη στο γύρισμα του Λούκας.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}f98a40ee6d{/coveritlive}

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved