Φορτσάτος... για Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΟΦΗ (video)

Φορτσάτος... για Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΟΦΗ (video)

Με... σόου του Σέποβιτς, ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από το «Γεντί Κουλέ» 4-0 επί του ΟΦΗ και πλέον... σκέφτεται την πρώτη «μάχη» με την Μάντσεστερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πονοκέφαλος με Σαβιόλα.

Ο Σέρβος άσος πέρασε ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Σαβιόλα και κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το… κενό του Αργεντίνου, καθώς σημείωσε χατ-τρικ (42’, 52’ και 88’). Ο Μασάντο ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ στο 39’. Απ’ την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν περισσότερη διάθεση για να καλύψουν τα μετόπισθεν, δεν απείλησαν σημαντικά τον Ρομπέρτο και γνώρισαν την ήττα που τους διατηρεί στους 33 βαθμούς και την 8η θέση…

Η εξέλιξη του αγώνα

Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» κατά την είσοδο των δύο ομάδων με τους οπαδούς του ΟΦΗ να δημιουργούν μία όμορφη χωρογραφία στο «πέταλο» των οργανωμένων. Αυτό έδωσε… έναυσμα στους ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο, οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν για ένα γρήγορο τέρμα, αλλά η πρώτη απειλή από τον Ζε Εντουάρντο δεν βρήκε στόχο.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν την εστία του Φερνάντες, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν προβλήματα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 33’ ο Μίτσελ απέκτησε έναν έντονο… πονοκέφαλο, καθώς ο Σαβιόλα έφυγε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Σέποβιτς να παίρνει την θέση του.

Οι Πειραιώτες μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 39’ με τον Μασάντο, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες και την κατάλληλη στιγμή με πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα, πριν… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Σέποβιτς διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Κάμπελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το… σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δείχνοντας διάθεση να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο.

Οι Πειραιώτες απείλησαν για… πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 52’ με τον Κάμπελ να μην μπορεί να νικήσει τον Φερνάντες σε τετ-α-τετ, κάτι που έκανε δευτερόλεπτα αργότερα ο Σέποβιτς, ο οποίος ήταν στην σωστή θέση και εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική προσπάθεια του Χολέμπας απ’ τα αριστερά.

Κάπου εκεί… ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με τους προπονητές να προχωρούν σε μερικές αλλαγές. Ο ΟΦΗ «πάλεψε» για το τέρμα της… τιμής, όμως, ο Κάλαϊτζιτς στο 78’ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» και δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Σέποβιτς «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στην αναμέτρηση, καθώς εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Φερνάντες να διώξει το φάουλ του Πελέ και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το τελικό 4-0.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στην αναμέτρηση της Τρίτης (25/2) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη «μάχη» για τους «16» του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}bbdf0a23eb{/coveritlive}

Φορτσάτος... για Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΟΦΗ (video)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved