Παναθηναϊκός: Κοινή ανακοίνωση ΚΑΕ και ΠΑΕ για τη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Κοινή ανακοίνωση ΚΑΕ και ΠΑΕ για τη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου

Την πρόθεσή του να ενισχύσει οικονομικά από το καλοκαίρι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Πέμπτης (20/2) με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από την ΚΑΕ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημοποιείται η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να στηρίξει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο κ. Αλαφούζος και μάλιστα χωρίς να αποκτήσει κάποιο ποσοστό στο πακέτο μετοχών της ΠΑΕ -στην παρούσα φάση- αλλά μέσω της συνδρομής προς την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Αυτό που σαφέστατα προκύπτει από την κοινή τοποθέτηση των δύο πλευρών είναι πως όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούν οριστικά... παρελθόν, καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και υπήρξαν δεσμεύσεις ότι δεν πρόκειται ανάλογες ενέργειες που προκάλεσαν την ένταση, να επαναληφθούν στο μέλλον.

Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης ξεκαθαρίζεται και το κεφάλαιο της επένδυσης ξένων κεφαλαίων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που στην παρούσα φάση δεν θα υλοποιηθεί καθώς το έδαφος κρίθηκε ως μη πρόσφορο από την πλευρά των υποψηφίων ξένων επενδυτών.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναρτήθηκε στις επίσημες ιστοσελίδες των ομάδων:

«Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/2/2014) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

-Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά απ’ εδώ και στο εξής ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.

-Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ, χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου.

-Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.

-Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον- πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved