Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην Κεφαλονιά (photos)

Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην Κεφαλονιά (photos)

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρίσκεται από το πρωί στην Κεφαλονιά, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούμενη από το Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, στον Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών, Γρηγόρη Γεωργάτο, στον Μιγκέλ Τόρες και τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, έγινε δεκτή από περίπου 100 φίλους της ομάδα στο αεροδρόμιο του Αργοστολίου. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα βρεθούν σε σχολεία του Αργοστολίου και του Ληξουρίου για να μοιράσουν δώρα στους μαθητές. Πρόκειται για δώρα από την ΠΑΕ, αλλά και την UNICEF, με τις τσάντες να περιέχουν φούτερ, μπάλες, κούπες και πολλά άλλα αναμνηστικά.

Παράλληλα, θα γίνουν και συζητήσεις για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακατασκευή τεσσάρων σχολείων στις δύο πληγείσες περιοχές, με το ποσό των 500.000 ευρώ. Μάλιστα τα χρήματα αυτά είναι προς άμεση εκταμίευση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Μόλις η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έφτασε στο δημαρχείο Αργοστολίου το λόγο πήρε ο δήμαρχος της Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Βαγγέλη Μαρινάκη για τη χειρονομία του, ελπίζοντας να βρει αυτή η κίνηση μιμητές.

«Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω ως δήμαρχος της Κεφαλονιάς, που είχα την τιμή να σας υποδεχτώ και να σας ευχαριστήσω για τη γενναιοδωρία σας και τη χειρονομία σας προς την Κεφαλονιά.

Οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη χειρονομία του να προσφέρει 500.000 ευρώ, ώστε να φτιαχτούν τα σχολεία που είχαν μεγάλες ζημιές. Εύχομαι αυτήν τη χειρονομία να την μιμηθούν και άλλοι. Ο Ολυμπιακός συμβάλει στην επούλωση κάποιων εκ των πληγών του νησιού», ανέφερε ο δήμαρχος στη σύντομη τοποθέτησή του.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved