Σκούρας: «Ενωμένοι για τον Πανιώνιο»

Σκούρας: «Ενωμένοι για τον Πανιώνιο»

Το μέλος της ομάδας επιχειρηματιών που θέλει να βγει μπροστά για τη σωτηρία του Πανιωνίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ζήτησε να υπάρχει ενότητα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έτσι ώστε να επιτευχθεί και ο στόχος που έχουν θέσει.

«Αποφασίσαμε να βρεθούμε 10 και έχουμε φτάσει στους 20! Πρώτη φορά η Νέα Σμύρνη έχει ενωθεί τόσο πολύ για την επιβίωση του Πανιώνιου. Έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα από εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Σκούρας στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουν ενεργοποιηθεί γιατί θέλουμε να κάνουμε όνομα ή η επιθυμία μας είναι να διοικήσουμε. Εμείς θέλουμε να σωθεί η ομάδα αγωνιστικά, να καταφέρουμε να μπούμε ως ΠΑΕ σε ένα ευεργετικό άρθρο και τα παιδιά οι παίκτες μας που είναι ήρωες να πάρουν λεφτά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα από επιχειρηματίες που δεν μπορούμε να 100 και 200 χιλιάρικα. Ο κάθε ένας συνεισφέρει όσο μπορεί σε λογικά επίπεδα. Έχουμε υποσχεθεί πως θα πληρώσουμε τους δικηγόρους για την είσοδο σε κάποιο ευεργετικό άρθρο. Πρέπει όμως και η διοίκηση όμως να βοηθήσει για να μαζέψει τα στοιχεία».

Για το αν έχει επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, υπογράμμισε: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει αλλά πιστεύω ότι ο Τσακίρης βλέποντας ότι κάνουμε νοικοκυρεμένες ενέργειες ίσως να βοηθήσει. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το νοικοκυριό»

Για το αν υπάρχει σωτηρία, επεσήμανε: «Δεν είναι απίθανο να σωθεί η ομάδα. Απλώς χρειάζεται νοικοκυριό. Όταν διοικηθεί σωστά ο Πανιώνιος τότε θα έχουν και οι υποψήφιοι επενδυτές λόγο να έρθουν και να ασχοληθούν με την ομάδα. Ειδικά αν μπούμε σε κάποιο ευεργετικό άρθρο τότε οι ελπίδες είναι τεράστιες».

Τέλος, υποστήριξε: «Ήταν γιατί ενώ μιλάγαμε όλοι μαζί, είχαμε σχεδόν συμφωνήσει για κάποια πράγματα και μιλάγαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα, διώχνουν έναν προπονητή. Το πρωί λέμε άλλα και το βράδυ άλλα; Τώρα, όταν είδαμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα εγωιστικά, μπήκαμε μέσα, πήραμε τη διοίκηση. Ρωτήσαμε και είδαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα. Θέλουμε να μπορούμε να υπάρξει ομογένεια και ομοφωνία για να μην έχουμε τα ίδια. Τα παιδιά που θέλουν να είναι στο ΔΣ να είναι».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved