Παναθηναϊκός για... φίλημα, 2-1 τον ΠΑΟΚ (video)

Παναθηναϊκός για... φίλημα, 2-1 τον ΠΑΟΚ (video)

Στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έκανε ότι ήθελε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, τον νίκησε 2-1 με γκολ των Τριανταφυλλόπουλου και Νάνο και έστειλε ηχηρό μήνυμα για τα play off

Αυτός μάλιστα! Ήταν Παναθηναϊκός! Ήταν ομάδα που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, όπως είχε συμβεί σε πολλά ματς που φέτος δεν κατάφερε να πάρει, και τον... τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. Ένας Παναθηναϊκός που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να μην κάνει ούτε μια τελική στο δεύτερο ημίχρονο, ένας Παναθηναϊκός που κατάφερε να σκοράρει απο στημένες φάσεις, που πίεσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και που έδειξε πως έχει βάλει τις βάσεις για κάτι μεγάλο στο άμεσο μέλλον. Είτε αυτό είναι η διεκδίκηση της εξόδου στο Champions League μέσα από τα play off, είτε για να κάνει πρωταθλητισμό τα επόμενα χρόνια...

Μπορεί το 2-1 να δείχνει δύσκολη επικράτηση, όμως, μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα αφού ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει σκορ θριάμβου, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στη μοναδική του τελική προσπάθεια στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αθανασιάδη.

Ένας Παναθηναϊκός... για φίλημα εμφανίστηκε κόντρα στον τραγικο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Αναστασίου έκανε, ίσως, το καλύτερο της φετινό παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου δεν είχε καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και να σκοράρει, μη αφήνοντας περιθώρια στους Θεσσαλονικείς να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Με αδιάκοπο πρέσινγκ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, με φοβερή κυκλοφορία της μπάλας και για πρώτη φορά με σκοράρισμα από στημένες φάσεις, αχίλλειος πτέρνα της ομάδας φέτος ως τώρα! Το τριφύλλι έδειξε να κάνει φοβερή επανεκκίνηση μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Κρήτη και Τρίπολη και παράλληλα έτοιμο για... μεγάλα πράγματα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ενόψει και των play off!

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα μπήκε στο ματς δυνατά, έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 3' με τον Μπεργκ, σε μια φάση που ο Σουηδός ωστόσο ήταν οφσάιντ και δεν υποδείχθηκε, έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τον Μπεργκ και τον Ατζαγκούν, ενώ δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 29' όταν ο Κατσουράνης τράβηξε τον Σίλντενφελντ μέσα στην περιοχή και τον έριξε στο χόρτο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει κατοχή της μπάλας που άγγιξε το 60% και να δείχνει πως έχει μπει με το... μαχαίρι στα δόντια για να πάρει το ντέρμπι.

Έτσι, με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 47' ο Νάνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Τριανταφυλλόπουλος νίκησε όλο τον κόσμο στον αέρα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για το 1-0 του Παναθηναϊκού που έφερε... έκρηξη στη Λεωφόρο. Παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς την αντίδραση του ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί οι παίκτες του Αναστασίου έπεφταν... μανιασμένα σε κάθε μπάλα, δεν άφησαν τους παίκτες του Στέφενς να πάρουν ανάσα και στο 56' επί της ουσίας έγινε η φάση που τελείωσε το ματς, αφού ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με δυο γκολ στην πλάτη και με παίκτη λιγότερο!

Ο Μπεργκ έφευγε μόνος του με τον Γλύκο, ο Κατσουράνης τον έριξε στο έδαφος και δόθηκε το φάουλ κι η κόκκινη κάρτα από τον Στυλιάρα. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Αμπέντ πάτησε στον Νάνο που με αριστερή βολίδα κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, για να επικρατήσει... πανδαιμόνιο στη Λεωφόρο. Από αυτό το σημείο κι έπειτα ο Παναθηναϊκός έγινε απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε και παρά τις αλλαγές του Στέφενς που έριξε στο ματς Λάζαρ, Λούκας και Χούσεν, δεν άλλαξε σε κανένα σημείο η εικόνα του ματς. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αναστασίου να περάσει στο ματς και τον Πράνιτς για να πάρει ρυθμό, αφού απουσίασε αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, αλλά και τους Κλωναρίδη, Ντίνα.

Το γκολ του Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις, δεν μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα και ο Παναθηναϊκός με τέτοιες εμφανίσεις, που του χάρισαν τη νίκη η οποία τον έφερε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να ελπίζει μόνο σε καλύτερες ημέρες... Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ και ο Στέφενς δεδομένα θα πρέπει να προβληματιστούν για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας σχεδόν σε όλο το ματς, την ψυχολογία του... δεν μπορώ στην Αθήνα, και το γεγονός ότι έχασε ένα ακόμα ντέρμπι με κάτω τα χέρια, μακριά από την Τούμπα, μη επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο και τη θέση του στη βαθμολογία...

Θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στη Λεωφόρο

{coveritlive}df1462f9a1{/coveritlive}

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Παναθηναϊκός για... φίλημα, 2-1 τον ΠΑΟΚ (video)



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved