ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 2) σε αναμέτρηση για... γερά νεύρα με τις δυο ομάδες φορμαρισμένες κι έτοιμες για το τρίποντο.

Οι Κρητικοί μετά τα δυο καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το άνετο 2-0 επί του Πανιωνίου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και στόχο έχουν να το κάνουν κόντρα σε ένα από τα... βαριά ονόματα του πρωταθλήματος. Σε κατάμεστο γήπεδο, με αρκετά νέα πρόσωπα, όπως οι Σίσιτς και Ντουντού, στον ΟΦΗ αναζητούν τρίποντο... άλμα, το οποίο θα απομακρύνει πολύ την ομάδα από τις επικίνδυνες θέσεις και παράλληλα θα αλλάξει το status της σε διεκδικήτρια της εισόδου στην πεντάδα!

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι σε... καλό φεγγάρι. Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά φέτος έκαναν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (Πανιώνιο εντός, Βέροια εκτός και Πλατανιά εντός), ενώ... πυροβολούσαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου (4-0) και φαίνονται να μην έχουν διάθεση για... δώρα. Ο Αναστασίου έχει σημαντικές απουσίες, μεν, ωστόσο περιμένει από την ομάδα του να εκμεταλλευτεί τη φόρμα της και το καλό momentum, και παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί της στο γήπεδο, ευελπιστεί να τους κάνει να... χαμογελάσουν.

Με Ντουντού ο ΟΦΗ!

Με το μεγάλο μεταγραφικό του απόκτημα στην περίοδο του Γενάρη θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ. Ο Ντουντού Σεαρένσε είναι στην αποστολή των Κρητικών και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι και ο Μίρνες Σίσιτς, αλλά όχι και ο Νέρι Μπαρέιρο που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον όμιλο.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης και Ροβίθης

Χωρίς Ζέκα, Πράνιτς αλλά με Μέντες

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, κατέβηκε στην Κρήτη και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας , χωρίς τους Ντάνιελ Πράνιτς (τραυματίας) και τον Κάρλος Ζέκα (τιμωρημένος). Στην αποστολή του «τριφυλλιού» ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ντέιβιντ Μέντες, αλλά και ο Διαμαντής Χουχούμης, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved