«Βασιλιάς» Μπεργκ στη Βέροια, 3-1 ο Παναθηναϊκός (video+photos)

«Βασιλιάς» Μπεργκ στη Βέροια, 3-1 ο Παναθηναϊκός (video+photos)

Ο Μάρκους Μπεργκ τα έκανε… όλα για τον Παναθηναϊκό που πέρασε με 3-1 από την έδρα της «Βασίλισσας» - Ο Κλωναρίδης και ο Ατζαγκούν από πάσες του Σουηδού τα δυο πρώτα γκολ, ο έμπειρος στράικερ το τρίτο – Ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Μπεν η Βέροια

Γρήγορα έκλεισε την κακή παρένθεση του Αγρινίου ο Παναθηναϊκός κι επέστρεψε στα επιβλητικά «διπλά» με όπλο την πολύ καλή επιθετική του ανάπτυξη. Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου με σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του τον Μάρκους Μπεργκ κατάφερε να πάρει εύκολη νίκη στη Βέροια, συνεχίζοντας έτσι νικηφόρα την πορεία του και μειώνοντας την απόσταση από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο ενόψει της συμμετοχής τους στα play off στο φινάλε της σεζόν.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την εξαιρετική τους επιθετική ανάπτυξη σε σημεία του παιχνιδιού, ο Μπεργκ «μοίρασε» έτοιμα γκολ σε Κλωναρίδη και Ατζαγκούν στο πρώτο ημίχρονο και «τελείωσε» το ματς με το δικό του, ένατο στο πρωτάθλημα, τέρμα στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός είχε ένα ήσυχο βράδυ στην Ημαθία, μπροστά σε 800 πιστούς που έκαναν το γήπεδο της Βέροιας… Λεωφόρο με τις φωνές και τα συνθήματά τους. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν στο ματς… μόνο μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν, πήραν ένα «τραβηγμένο» πέναλτι από τον Λιαχούδη κι ισοφάρισαν με τον Μπεν, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε απόδοση τέτοια που δύσκολα θα έχανε το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, το «τριφύλλι» κατάφερε να κάνει και μια πειστική εμφάνιση που «έσβησε» γρήγορα τις μνήμες από την άσχημη παρουσία του Αγρινίου και τη μέτρια της νίκης με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη Βέροια ήταν το καλύτερο δυνατό, με τον Μπεργκ να… σερβίρει στον Κλωναρίδη μόλις στο 2’ και τον νεαρό εξτρέμ να ανοίγει το σκορ! Στο 10’, ωστόσο, η «Βασίλισσα» κατάφερε να μπει στο ματς αφού ο Καπίνο προσπάθησε να μπλοκάρει στα πόδια του Βέρτζου, ο παίκτης των γηπεδούχων έπεσε κι ο Λιαχούδης… άμεσα έδωσε το πέναλτι στην ομάδα του Ντόστανιτς! Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση, σκόραρε και το παιχνίδι άρχισε πάλι από το… μηδέν με το 1-1. Το καλό για τον Παναθηναϊκό, ήταν πως αυτή τη φορά δεν έδειξε να επηρεάζεται από την αγωνιστική άνοδο του αντιπάλου στη διάρκεια του ματς.

Άμεσα η ομάδα του Αναστασίου πήρε ξανά τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να κυριαρχήσει και να μεταφέρει το παιχνίδι στα «καρέ» του Καντιμοίρη, μέχρι να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Το δεύτερο γκολ των «πράσινων» ήρθε ξανά με ωραία επιθετική ανάπτυξη και τον Μπεργκ να δίνει πάσα «πάρε-βάλε» στον Ατζαγκούν στο 34’ για να πάει το «τριφύλλι» στα αποδυτήρια με προβάδισμα (2-1) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός δεν πήγε να «κρατήσει» το σκορ, πήρε ξανά τον έλεγχο και πίεσε για ένα τρίτο τέρμα που θα «τέλειωνε» το ματς. Αυτό ήρθε στο 68’ όταν ο Μπεργκ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε και με ωραίο αριστερό πλασέ «έγραψε» το 3-1 για τον Παναθηναϊκό.

Το σκορ έδωσε στον Αναστασίου την ευκαιρία να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής στον Εμίρ Μπαϊράμι, ενώ ο Ντόστανιτς από την πλευρά του πέρασε στο ματς τους Γκονσάλβες και Κομόλοφ, νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο ήταν δύσκολο να αλλάξουν τη μοίρα του ματς για τη Βέροια. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μείνει οδηγός του παιχνιδιού, με τον κόσμο του να στήνει… πάρτι στην κερκίδα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Αναστασίου να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη, να αντιδρά σαν… Παναθηναϊκός, και να μειώνει στον έναν βαθμό την απόσταση από τον τρίτο Ατρόμητο. Το «τριφύλλι» έχει πλέον 36 βαθμούς, οι Περιστεριώτες 37 και ο πέμπτος Αστέρας Τρίπολης 35 με τη «μάχη» των play off να αναμένεται συναρπαστική… από τώρα!

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης...

{coveritlive}02e76dd6f4{/coveritlive}

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

«Βασιλιάς» Μπεργκ στη Βέροια, 3-1 ο Παναθηναϊκός (video+photos)



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved